Βαθμολογία

Κούγιας: «Πολύ κοντά σε δύο ποδοσφαιριστές...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή των Βαγγέλη Βουλάγκα και Βαγγέλη Ρωμανού «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα των μεταγραφών, στη μνήμη του Αντώνη Καντώνια, αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν την ΠΑΕ ΑΕΛ γενικότερα.

Για την μνήμη του Αντώνη Καντώνια, είπε:

«Είχα σημειώσει στο ημερολόγιο μου κάποιες σημαντικές ημερομηνίες. Θεωρώ υποχρέωσή μου σε αυτούς τους δύο εμπνευστές να κάνω μια ιδιαίτερη μνεία. Η οικογένεια Καντώνια έδωσε πολύ μεγάλα παραδείγματα στην ελληνική κοινωνία για το πως πρέπει να φέρονται οι πλούσιοι άνθρωποι. Στη μνήμη του Αντώνη Καντώνια θα ήθελα να αφιερώσουμε τη σημερινή μέρα. Πρέπει αυτό να γίνει θεσμός και οι άνθρωποι που διέθεσαν την περιουσία τους για να κάνουν τη ζωή των άλλων καλύτερη να τιμούνται.»

«Αύριο ξεκινάει μια σημαντική χρονιά για την ΑΕΛ και η χρονιά που συμπληρώνονται 30 χρόνια όπου η ομάδα μας κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα.» τόνισε συνάμα.

Σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο «ισχυρός άνδρας» των «βυσσινί» η ομάδα κινείται για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που αναμένεται να ανακοινωθούν το αργότερο έως και την έναρξη των προπονήσεων και θα πλαισιώνουν το κέντρο της άμυνας. Αμφότεροι αναμένεται να είναι νεαροί σε ηλικία έπειτα από απαίτηση του Αντρέ Πάους.

«Ο ένας από τους δύο έχει παίξει με την εθνική ομάδα της χώρας του σε προκριματικά Μουντιάλ και θα αποτελέσει εξαιρετική περίπτωση για την ομάδα της ΑΕΛ.» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Όσον αφορά τη γραμμή κρούσης των «βυσσινί», στόχος του συλλόγου αποτελεί  ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα χώρας της βόρειας Ευρώπης.

Τέλος ο μεγαλομέτοχος διέψευσε το γεγονός πως η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για τον Τσόρι Ντομίνγκεζ.