Βαθμολογία

Ξεκίνησαν στην Κέρκυρα

Άρχισαν τα ζόρια στην Κέρκυρα... Την πρώτη τους προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησαν οι Φαίακες το απόγευμα της Δευτέρας (26/6) στα Γαζάτικα παρουσία κόσμου και των ΜΜΕ.

Σε αυτή βρίσκονταν και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα. Ο λόγος για τους Κρητικό και Γιαννακόπουλο, οι οποίοι είχαν ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν. Έγινε φυσικά και ο αγιασμός από τον απτή Θωμά.

Αναλυτικά το ενημερωτικό: «Την πρώτη της προπόνηση με τη συμμετοχή και των νέων αποκτημάτων της πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ στο προπονητικό κέντρο στα Γαζάτικα ξεκινώντας έτσι και επίσημα την προετοιμασία της ενόψει της νέας περιόδου 2017-2018.

Η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς υπό την ηγεσία του νέου μας προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλου και των μελών του τεχνικού τμήματος, του βοηθού προπονητή Στέλιου Βενετίδη, του προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστου Βασσάλου και του γυμναστή Κώστα Παρούση.

Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος Γιώργος Ζαρκάδας, τα μέλη της διοίκησης, εκπρόσωποι των ΜΜΕ αλλά και φίλαθλοι. Μαζί με την έναρξη της προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός από τον πατήρ Θωμά, παρουσία σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος και των στελεχών της ομάδας».