Βαθμολογία

Επισημοποιήθηκε του Χαραλαμπίδη

Τα τυπικά έμεναν για να τελειώσει το θέμα του Απόστολου Χαραλαμπίδη στη Βέροια και αυτό επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (26/6), όταν η ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψή του.

Ο 48χρονος τεχνικός θα αναλάβει το χτίσιμο για την επόμενη χρονιά στη «Βασίλισσα του Βορρά», η οποία θα αγωνίζεται στη Β' Εθνική. Βοηθός του θα είναι ο Γιάννης Ματζιαρίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Απόστολο Χαραλαμπίδη. Η συμφωνία με τον 48χρονο τεχνικό οριστικοποιήθηκε μετά τη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ομάδας μας.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, που επιστρέφει έπειτα από επτά χρόνια στον πάγκο της «Βασίλισσας του Βορρά», έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες και συνέδεσε το όνομά του με σημαντικές επιτυχίες. Εκτός από τη Βέροια, την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία κέρδισε επίσης με τον Φωκικό, τα Τρίκαλα, την Καλλιθέα, τον Εορδαϊκό, τον Ιωνικό, τη Δόξα Δράμας και τη Νίκη Βόλου.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ξεκίνησε την προπονητική από τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο εκτέλεσε χρέη πρώτου προπονητή στον Αστέρα Τρίπολης, μετά τη λύση της συνεργασία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Άμεσος συνεργάτης του με καθήκοντα βοηθού προπονητή-γυμναστή αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας του Βορρά», Γιάννης Ματζιαρίδης».