Βαθμολογία

Νέος τεχνικός στον Αετό Αμυγδαλέας ο Δημήτρης Καπετανόπουλος

Με ανακοίνωσή του ο Αετός Αμυγδαλέας κάνει γνωστό πως νέος τεχνικός στην ομάδα αναλαμβάνει ο Δημήτρης Καπετανόπουλος. Παράλληλα έγιναν γνωστές αρκετές ανανεώσεις της ομάδας, αλλά και η πρώτη μεταγραφή ενόψει της νέας χρονιάς στην Α’ ΕΠΣΛ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Δημήτρη Καπετανόπουλο έναν άνθρωπο που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις τόσο για την τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα όσο και για την προπονητική του σταδιοδρομία και την φιλοσοφία του η οποία ταιριάζει  στον σύλλογό μας καθώς και για την ιδιαίτερη ευαισθησία που έχει στα νέα παιδιά τα οποία είχαμε την χρονιά που πέρασε και με τον Δημήτρη πιστεύουμε ότι θα είναι ακόμη ποιο νεανική και το πιστεύουμε ακράδαντα ότι από τον σύλλογό μας θα φύγουνε παιδιά για μεγαλύτερες κατηγορίες. Σε καλωσορίζουμε Δημήτρη στη νέα σου ομάδα και σε ευχόμαστε να τερματίσεις παραπάνω από την 5η θέση που κατέληξε η ομάδα μας την σεζόν 2016-2017.

Ο κορμός της ομάδας σχεδόν παραμένει ο ίδιος καθώς έχουν ανανεώσει οι Κωνσταντίνου-Ανδριανόπουλος-Ευαγγελούλης-Πολύζος-Γραμμένος-Αντωνόπουλος-Δημητρέλης-Κορλός-Ντανιελ-Σάρα-Τασιούλης και συνεχίζονται οι συζητήσεις και με τους υπολοιπους. Ανακοινώνεται και η μεταγραφή του Σωτήρη Περδίκη από την Ολύμπικ Νέες Καρυές.

Επίσης ο πρόεδρος της ομάδας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με σέντερ φορ το οποίο θα κάνει αίσθηση και επίσης και άλλοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Λιάπη για την προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του!».