Βαθμολογία

Φατιόν: «Καλύτεροι τη νέα σεζόν»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή «Forza Ντίνο» με τον Ντίνο Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Άντονι Φατιόν.

Ο αμυντικός των "βυσσινί", που βρίσκεται στην Αθήνα, λόγω της απόκτησης ελληνικής υπηκοότητας, αναφέρθηκε στη νέα σεζόν ευχόμενος να είναι καλύτερη από την περσινή, τόνισε ότι πολλά παιχνίδια της περασμένης σεζόν χάθηκαν στις λεπτομέρειες.

Για το γεγονός ότι είναι ο πρώτος που μιλάει στο επίσημο ραδιόφωνο της ΑΕΛ, ευχήθηκε να είναι γουρλής, ενώ αναφέρθηκε και στο νούμερο της φανέλας του (64) το οποίο πήρε γιατί είναι η χρονονολία γέννησης του πατέρα του.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Άντονι Φατιόν:

Σε ερώτηση για το αν θα πρέπει ο κόσμος να περιμένει πολλά περισσότερα από τη νέα σεζόν σε σχέση με πέρσι ανέφερε:

«Σίγουρα ήταν μια χρονιά δύσκολη, μια χρονιά στην οποία αποκτήσαμε πολλές εμπειρίες. Μην ξεχνάμε ότι πολλοί παίκτες παίζαμε πρώτη φορά στην Α' Εθνική, αλλά παρόλα αυτά πετύχαμε το στόχο της παραμονής παρά τις δυσκολίες που είχαμε. Σίγουρα ευχόμαστε να είναι καλύτερη η σεζόν που θα έρθει».

Σε ερώτηση για το αν η ΑΕΛ δικαιούνταν κάτι παραπάνω την περασμένη χρονιά δήλωσε:

«Σίγουρα δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Χάσαμε πολλά ματς στις λεπτομέρειες και θα μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Πιστεύω στην έδρα μας χάσαμε πολλούς βαθμούς σε παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι όπως με Ατρόμητο ή με Αστέρα Τρίπολης».

Σε ερώτηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και το γεγονός ότι είναι ο πρώτος που μιλάει στο ραδιόφωνο της ομάδας, αλλά και το νούμερο της φανέλας (64) τόνισε:

«Μακάρι να είμαι γουρλής (γέλια). Ο λόγος που έχω επιλέξει το 64 είναι η χρονολογία γέννησης του πατέρα μου. Φυσικά γνωρίζω ότι αυτό είναι και το έτος ίδρυσης της ΑΕΛ και σίγουρα είναι και ένας λόγος παραπάνω».

Τέλος σε ερώτηση για το πότε θα επιστρέψει Λάρισα, αλλά και ένα μήνυμα για την νέα σεζόν είπε:

«Μεθαύριο θα είμαι στη Λάρισα. Πιστεύω θα είμαστε πολύ καλά τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και θα πάμε πολύ καλύτερα τη νέα χρονιά».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ