Βαθμολογία

Κούτρης: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού είναι ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος έχει αφήσει και πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ.

Ο 22χρονος πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα παραχώρησε συνέντευξη στους εκπροσώπους του Τύπου για το πώς έχουν κυλήσει οι πρώτες δέκα μέρες στην Αυστρία και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που αγωνίζεται «στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα». Αναλυτικά:

Έχετε συμπληρώσει δέκα μέρες προπονήσεων στο Ζέεφελντ. Αρχικώς θα θέλαμε να μοιραστείς μαζί μας τις πρώτες εντυπώσεις σου από τη νέα σου ομάδα.

«Αρχικά ήταν ένα πρωτόγνωρο γεγονός για εμένα. Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τα πάντα είναι διαφορετικά, το επίπεδο πολύ πιο υψηλό. Καμία σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που ήμουν. Θεωρώ ότι οι εγκαταστάσεις και όλος ο τρόπος που λειτουργούμε είναι εξαιρετικός. Εχουμε τα απαραίτητα για να δουλέψουμε.

Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, ο προπονητής μαθαίνει εμάς και πιστεύω ότι κάναμε μία καλή προετοιμασία. Δόξα τω Θεώ δεν είχαμε τραυματισμούς, αν εξαιρέσεις το συμβάν με τον Ρέτσο που ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Θεωρώ ότι σιγά-σιγά η ομάδα θα βελτιώνεται».

Έχοντας παρακολουθήσει τις προπονήσεις και το μοναδικό φιλικό που έχετε δώσεις έως τώρα, είναι υψηλότατος ο βαθμός προσαρμογής σου στην ομάδα και πολύ καλή η παρουσία σου στις προπονήσεις. Εσύ πώς νιώθεις;

«Από τη πρώτη στιγμή που τελείωσε το θέμα και άνηκα στην οικογένεια του Ολυμπιακού, στις διακοπές μου που ήταν λίγες, προσπάθησα να δουλέψω όσο καλύτερα μπορούσα, γιατί ήξερα ότι το επίπεδο ήταν διαφορετικό. Ήθελα να είμαι προετοιμασμένος στο 100%. Δούλεψα και με το σώμα μου, και με την αντοχή μου, και με την μπάλα για να έρθω όσο το δυνατόν πιο έτοιμος. Και νομίζω ότι σιγά-σιγά γίνομαι ολοένα και καλύτερος, μέρα με τη μέρα βελτιώνομαι και πιστεύω ότι θα έχω ακόμα να δώσω και να δείξω τι μπορώ να προσφέρω».