Βαθμολογία

Χαρούμενοι με Μάρκο Δήμο στην Τριγλία

Με τα πιο κολακευτικά λόγια υποδέχθηκε ο κόσμος της Τριγλίας τον νέο προπονητή της ομάδας, Μάρκο Δήμο. Όσοι δεν τον ήξεραν, τον γνώρισαν από την επίσημη παρουσίασή του στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Σοβαρός, μετρημένος, ήρεμος και πάνω απ όλα γνώστης της προπονητικής. Πρόκειται για έναν τεχνικό που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των παικτών του, δουλεύει πολύ στην τακτική και χτίζει τις ομάδες του από την άμυνα.

Οι ομάδες που αναλαμβάνει βασίζονται στην πειθαρχία, την ομαδικότητα και την ατομική τακτική. Σαν προπονητής είναι πολύ αυστηρός. Θέλει τα πράγματα να γίνονται έτσι όπως τα έχει πει και όποιος το κάνει αυτό παίζει. Δουλεύει πολύ στην τακτική και θέλει και οι 11 ποδοσφαιριστές του να τρέχουν το ίδιο.

Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το προφίλ του, αυτά είπε στην παρουσίασή του από την Τριγλία και εντυπώσεις που άφησε ήταν καλές τόσο για τους φίλους της ομάδας όσο και από την διοίκηση. Φυσικά όλα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο. Όμως το πρώτο βήμα πιστεύουμε ότι έγινε.

Και για το «μοντέλο» που επιθυμεί να ακολουθήσει ο πρόεδρος Γιώργος Χαχολάκης πιστεύουμε ότι βρήκε μία από τις ιδανικές λύσεις στον πάγκο της ομάδας του.

πηγή: irafina.gr