Βαθμολογία

Μποκανί: «Η εικόνα μου κηλιδώθηκε»

Ο Ντιεμερσί Μποκανί είχε ταξιδέψει προ ημερών στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις. Εντούτοις, ο Κονγκολέζος επιθετικός κατέθεσε την προσωπική του άποψη και εκδοχή για τους λόγους που δεν επέτρεψαν τη μετακίνηση στον Ολυμπιακό, όπου αναφέρεται σε οικονομικούς λόγους.

Κάτι τέτοιο κοινοποιείται σε σαββατιάτικη (24/06) δημοσίευμα της «Derniere Heure», όπου ο ποδοσφαιριστής κάνει αναφορά σε ασυμφωνία των «ερυθρόλευκων» με την Ντιναμό Κιέβου. Η ελληνική ομάδα ζητούσε οικονομικές εγγυήσεις τις οποίες ουδέπουε έλαβε σε ενδεχόμενο τραυματισμού.

«Η αλήθεια είναι ότι η Ντιναμό Κιέβου δεν συμφώνησε με τον Ολυμπιακό. Ο μικροτραυματισμός μου δεν με εμποδίζει να αγωνιστώ. Μερικές φορές δουλεύω με προσωπικό προπονητή για να επανέλθω στην φόρμα μου», τόνισε ο Μποκανί και συνέχισε:

«Δεν βλέπω γιατί πρέπει να εγκαταλείψω. Τα γόνατά μου υπέμειναν την Πρέμιερ Λιγκ για δύο χρόνια, νομίζετε αλήθεια ότι οι ιατρικές εξετάσεις στην Νόριτς και την Χαλ είναι απλές;

Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι πιο δυναμικό από το ελληνικό. Η εικόνα μου κηλιδώθηκε, αλλά μπορώ να παίξω ξανά στο υψηλότερο επίπεδο παρά αυτή την μικρή ενόχληση. Το γόνατό μου καθαρίστηκε πριν από τρία χρόνια». Στο μεταξύ, ο Μποκανί εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν θα παίξει στον Ολυμπιακό και στο Τσάμπιονς Λιγκ...

«Ο Τύπος στην Ελλάδα έκανε τον κόσμο να πιστέψει ότι τελείωσα από το ποδόσφαιρο. Ήμουν πεπεισμένος ότι θα πετύχαινα και έκανα πολλές οικονομικές παραχωρήσεις για να παίξω με τον Χάσι, που με ήθελε πραγματικά. Ήμουν πολύ απογοητευμένος γιατί ήθελα να ξαναπαίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο αεροδρόμιο και στην πόλη, ένιωσα ότι και οι οπαδοί με ήθελαν πολύ. Η σύζυγός μου ήταν λυπημένη, όλη η οικογένειά μου στο Κονγκό πανικοβλήθηκε, όλο το Κονγκό σοκαρίστηκε και νόμιζαν ότι δεν θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει, έπρεπε να τους καθησυχάσω όλους», κατέληξε.