Βαθμολογία

«Δάκρυσα στο ντεμπούτο μου με τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα έκανε ουσιαστικά τη φετινή σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ιγκόρ Βιδάλ ο οποίος αρχικά δοκιμάστηκε στη Βέροια και στη συνέχεια στους Ηπειρώτες που τον κράτησαν τελικά.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε στην εφημερίδα «Folha De Campo Largo» για τις φετινές του εμπειρίες, το πόσο συγκινήθηκε στο ντεμπούτο του και τον κόσμο της ομάδας, ενώ δεν έκρυψε πως θα ήθελε να έχει κοντά του και την οικογένειά του.

Αρχικά είπε: «Όταν έπαιξα για πρώτη φορά με τον ΠΑΣ, δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου από την συγκίνηση για όσα είχα περάσει μέχρι να φτάσω εδώ. Στην διαδρομή ήμουν μόνος μου, όμως τώρα πλέον έχω τρεις μάνατζερ».

Στη συνέχεια ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που άκουσε το όνομά του από τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα: «Όταν άκουσα για πρώτη φορά το "Βιδάλ, Βιδάλ!" από τις εξέδρες, κατάλαβα ότι είχακάνει την σωστή επιλογή».

Ακόμη προσέθεσε: «Θέλω να πάρει την οικογένειά μου μαζί στην Ευρώπη, αλλά ακόμα δεν είναι οριστικό. Μου λείπει ο πιο μικρός αδελφός μου, Εμανουέλ, τεσσάρων ετών, γιατί δεν τον βλέπω να μεγαλώνει. Στέλνω ρούχα και δώρα για τον Εδουάρδο, που είναι 13 ετών, με τον οποίο μιλάω συνεχώς στο ίντερνετ. Ζορίζομαι με τα ελληνικά, το παλεύω όπως και με τα αγγλικά».