Βαθμολογία

Κράτησε τέσσερις, άφησε τον Τσουκαλά

Να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός θέλει ο Πανηλειακός την επόμενη σεζόν στη Γ' Εθνική και οι άνθρωποί του έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τον βασικό κορμό από το περσινό ρόστερ.

Έτσι μετά τους Γιάννη Καπετανάκη και Στάθη Μπουρνέλη οι Πυργιώτες ενημέρωσαν πως έδωσαν τα χέρια και με τους Νιφορόπουλο, Σωτηρόπουλο, Πλαστουργό και Χατζηστάμου. Όλοι τους θα είναι και την επόμενη σεζόν στην ομάδα σε αντίθεση με τον Τσουκαλά.

Αναλυτικά: «O A.O Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πολυσύνθετο μεσοαμυντικό Παναγιώτη Νιφορόπουλο και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια καλή χρόνια, με επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων με τα ερυθρόλευκα.

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αμυντικό και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Γιάννη Σωτηρόπουλο και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια καλή χρόνια, με επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων με τα ερυθρόλευκα.

O A.O Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πυργιώτη μεσοεπιθετικό Διονύση Πλαστουργό και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια καλή χρόνια, με επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων με τα ερυθρόλευκα.

O A.O Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Χατζηστάμου και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια καλή χρόνια, με επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων με τα ερυθρόλευκα».

Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό και ότι ο Σάκης Τσουκαλάς αποτελεί παρελθόν: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σάκη Τσουκαλά.

Παρά το γεγονός πως η επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίζουν μαζί ήταν δεδομένη, εντούτοις οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Σάκη δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει στην Γ’ Εθνική.

Του ευχόμαστε να είναι πάντα γερός και δυνατός, να έχει μόνο επιτυχίες στην προσωπική του ζωή και στην μετέπειτα ποδοσφαιρική του διαδρομή και τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στην ομάδα».