Βαθμολογία

Στον Εδεσσαϊκό ο Σαπάνης

Με τον Ηλία Σαπάνη θα πορευτεί τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική ο Εδεσσαϊκός. Οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα με τον 43χρονο τεχνικό και έτσι την Παρασκευή (23/6) επιβεβαίωσαν τον... γάμο μέσω ανακοίνωσής τους. Ο Θεσσαλονικιός κόουτς την τελευταία διετία βρισκόταν στο τιμόνι της Κ20 του Αγροτικού Αστέρα, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τη Δόξα Πενταλόφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Εδεσσαικος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Σαπάνη.Ο νέος προπονητής του Εδεσσαικου είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A.Ξεκίνησε την καριέρα του στην Δόξα Πενταλοφου το 2010 από την Α'κατηγορία όπου μέσα σε μια πενταετία ανέβηκε 3 κατηγορίες φτάνοντας μέχρι την Γ'Εθνική.Τις δύο τελευταίες χρονιές εργάστηκε στην Κ20 του Αγροτικού Αστέρα με απόλυτη επιτυχία.Σύσσωμη η διοίκηση του Εδεσσαικου καλωσορίζει τον νέο προπονητή της ομάδας μας και του εύχεται καλή επιτυχία.»

Ο νέος τεχνικός των "πρασίνων" στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ανέφερε τα εξής ακόλουθα: "Ευχαριστώ το Δ.Σ.του Εδεσσαικου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.Οι στόχοι μου ταυτίζονται με τους στόχους της ομάδας.Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά ανάλογη με την ιστορία του Εδεσσαικου"».