Βαθμολογία

Χαμόγελα για τους μικρούς, λαχτάρα με Ρέτσο

Όλα καλά πήγαιναν για τον Ολυμπιακό στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, το οποίο διεξήχθη την Παρασκευή (23/6) στην Αυστρία, όμως, το τέλος δεν ήταν αυτό που θα ήθελε κανένας.

Ο λόγος για τον τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος χτύπησε στο 87' στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Ενδεικτικό της σοβαρότητας του τραυματισμού του ήταν πως άπαντες έμειναν για αρκετή ώρα από πάνω του και ότι διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Φυσικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να παιχτούν τα τελευταία λεπτά του φιλικού, το οποίο έληξε με τον Ολυμπιακό να κερδίζει 2-0 τη Βάτενς και να αφήνει καλές εντυπώσεις στο άτυπο ντεμπούτο του Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο των Πειραιωτών.

ΒΑΤΕΝΣ (Τόμας Σίλμπερμπέργκερ): Όσβαλντ, Στάινλενχερ, Κούγκανικ, Νιντσλνάντερ, Τόπλιτς, Σνεμπάουερ, Κέκετζ, Γιούρντικ, Κόβατσεκ, Τσιμερχόφερ, Ντομίνγκες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας (46' Τόλι), Σισέ (46' Ρέτσος), Νικολάου (46' Ρισβάνης), Κούτρης (46' Ντε λα Μπέγια), Ρομαό (46' Ζιντέλαρ), Μάρτινς (46 Μπουχαλάκης), Κασάμι (46' Μαρίν), Μανθάτης (46' Μεγαρίτης), Βρουσάι (46' Ντουμάνης), Βέργος (46' Σεμπά).