Βαθμολογία

Σισέ: «Θέλω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού είναι ο Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος βρίσκεται στο Ζέεφελντ και ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία κάνοντας προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μπέσνικ Χάσι.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός μίλησε στην ιστοσελίδα footempo.com για τις πρώτες του εντυπώσεις από τους «ερυθρόλευκους» και ξεκαθάρισε πως επιθυμία του είναι να κατακτήσει τίτλους. Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία και τον ερχομό του στον Ολυμπιακό: «Η καλοκαιρινή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό πηγαίνει καλά. Βρισκόμαστε στην Αυστρία για δυο εβδομάδες και μετά θα πάμε για άλλες δυο εβδομάδες στο Βέλγιο. Όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου τον περασμένο Ιανουάριο, ο Ολυμπιακός με έστειλε στην Αζαξιό ως δανεικό και εκεί τελείωσα την περασμένη σεζόν».

Για τις φιλοδοξίες του: «Θέλω να κατακτήσω τουλάχιστον δυο τίτλους με τον Ολυμπιακό φέτος. Είναι ένα σπουδαίο κλαμπ που είναι συνηθισμένο στο να αγωνίζεται σε διαφορετικά ταμπλό. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να αρπάξω την ευκαιρία και να έχω μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ήδη έχω μιλήσει με το νέο μου προπονητή και περιμένει πολλά από εμένα. Θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του, όπως και των φιλάθλων του Ολυμπιακού».