Βαθμολογία

Eπιθυμεί να μείνει στον Ηρακλή ο Αγγελόπουλος

Τη θέλησή του να συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα σεζόν στον Ηρακλή εξέφρασε ο Βασίλης Αγγελόπουλος, υπογραμμίζοντας βέβαια πως δεν θα περιμένει για πάντα με δεδομένα τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κυανόλευκοι».

Μιλώντας την Πέμπτη (22/6) στον Αrena FM και απαντώντας για το αν επιθυμεί να μείνει, ανέφερε: «Φυσικά. Ακόμα και με συζητήσεις που έχουμε με τα άλλα τα παιδιά ποιος δεν θα ήθελε να μείνει στον Ηρακλή, αρκεί να υπάρχει κάτι σίγουρο και ξεκάθαρο και να είναι καθένας σίγουρος για το κομμάτι που τον ενδιαφέρει. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, ο χρόνος πιέζει και δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για τον καθένα.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κρούσεις και από άλλες ομάδες, παρά το γεγονός ότι έχω συμβόλαιο με την ομάδα. Θα κοιτάξω τι είναι καλύτερο για μένα». Παράλληλα, ο 20χρονος μέσος αποκάλυψε ότι είχε επαφή με τον Νίκο Καγιούλη, ωστόσο δεν άκουσε κάτι σημαντικό από τα χείλη του Ελληνογερμανού ατζέντη.

«Η αλήθεια είναι πως εγώ χθες μπόρεσα να βρω τους ανθρώπους της ομάδας και να έχω μια επαφή για να μου πουν πάνω κάτω πώς έχει αυτή η κατάσταση, αλλά δεν μου είπαν κάτι διαφορετικό από αυτά που γνωρίζετε και εσείς και ο κόσμος.

Εγώ μίλησα με τον κύριο Καγιούλη. Θεωρώ ότι και οι δύο είναι στη διοίκηση της ομάδας (σ.σ. Παπαθανασάκης και Καγιούλης) και ότι η ενημέρωση, είτε είναι από τον έναν είτε από τον άλλον, είναι από τον Ηρακλή. Από κάποιον από αυτούς τους δύο περιμένουμε ενημέρωση και εγώ και όλα τα παιδιά», είπε ο νεαρός χαφ.

Και πρόσθεσε: «Είναι στενάχωρο αυτό, υπάρχει γενικά μια ανασφάλεια σε όλα τα παιδιά με τα οποία μιλάω. Το κλίμα είναι το ίδιο, βρισκόμαστε όλοι στην ίδια θέση. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Οι περισσότερες ομάδες ξεκινάνε προετοιμασία και υπάρχει ανασφάλεια και λόγω της πίεσης του χρόνου όλοι μας θα κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που θα είναι καλύτερο για το μέλλον μας και μακάρι να είναι ο Ηρακλής.

Οι ομάδες βιάζονται να κλείσουν το ρόστερ. Υπάρχουν κάποια παιδιά που έχουν συμβόλαιο και κάποια που είναι ελεύθερα. Αλλά και εμείς που έχουμε συμβόλαιο δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο ακόμα και φαίνεται ότι αυτό θα φανεί σε βάθος χρόνου. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την πίεση του χρόνου».

Τέλος, σχετικά με το πόσο μπορεί να περιμένει τον Ηρακλή και για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο, δήλωσε: «Εξαρτάται. Αύριο είναι η επικύρωση της βαθμολογίας. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι για να δούμε τι θα γίνει και πιστεύω να έχουμε κάποια ενημέρωση. Δεν ξέρουμε πόσο θα τραβήξει όλο αυτό και επομένως δεν ξέρουμε και μέχρι πότε θα περιμένουμε.

Είμαι πολύ μικρός ακόμα για να μιλήσω για τον κόσμο του Ηρακλή, αυτό που έχω να πω όμως είναι καλή δύναμη, υπομονή και εύχομαι ό,τι καλύτερο και ό,τι πραγματικά αξίζει αυτή η ομάδα».