Βαθμολογία

Επέστρεψε στο Αιγάλεω ο Σκοπελίτης

Μπορεί να πέρασαν 10 χρόνια από τότε που φόρεσε τελευταία φορά τη φανέλα του Αιγάλεω, όμως, ο Γιάννης Σκοπελίτης στα 39 του επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο Σκοπελίτης ήταν ουσιαστικά κάτοικος δυτικών προαστίων από το 1997 έως το 2007 με ένα μικρό πέρασμα από την Πόρτσμουθ και στη συνέχεια πήγε σε Ανόρθωση, Ατρόμητο, ΑΕΚ Λάρνακας, και Νέα Σαλαμίνα.

Με το Αιγάλεω, μάλιστα, είχε αγωνιστεί και σε οκτώ ματς στην Ευρώπη και αυτή τη φορά επιστρέφει για να βοηθήσει το «Σίτι» στη νέα του προσπάθεια στη Γ' Εθνική.

Έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας και στη συνέχεια δήλωσε: «Η χαρά είναι πολύ μεγάλη. Νομίζω ότι όταν έφευγα από το Αιγάλεω δεν σκεφτόμουν ότι μπορώ να ξανασυνανθώ με την ομάδα που ανδρώθηκα.

Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας και θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό .Η μόνη ομάδα που θα ενδιαφερόμουν να έρθω και να κλείσω την καριέρα μου ήταν το Αιγάλεω. Από τη στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον από την ομάδα και το ταιμινγκ ήταν σωστό δεν το σκέφτηκα και πολύ».