Βαθμολογία

ΝΔ: «Σκανδαλώδης η στάση του Καμμένου»

Κάλεσμα στον πρωθυπουργό να απομακρύνει τον Πάνο Καμμένο από το υπουργείο Άμυνας απευθύνει η Νέα Δημοκρατία μετά από τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επαφές που ο υπουργός φέρεται να είχε με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, αλλά και άλλες πράξεις και συμπεριφορές του που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

«Η στάση του Καμμένου είναι πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά σκανδαλώδης» επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση δια του Βασίλη Κικίλια.

Όπως τονίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο κ. Καμμένος εμφανίζεται να επικοινωνεί με κατάδικο σε ισόβια για ναρκωτικά, κρατούμενο στις φυλακές.

«Τι έχει να πει ένας υπουργός Εθνικής Άμυνας σε έναν κατάδικο για ναρκωτικά; Αυτό το ερώτημα κάθε λογικού ανθρώπου παραμένει αναπάντητο» αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Κικίλιας προσθέτει ότι «αποκαλύφθηκε, επίσης, ότι ο κ. Καμμένος κατά παράβαση των στρατιωτικών κανονισμών, χρησιμοποιεί ως πιλότος, πολεμικά ελικόπτερα. Θέτοντας σε κίνδυνο και ανθρώπινες ζωές και στρατιωτικό υλικό για το οποίο έχουν πληρώσει οι Έλληνες Φορολογούμενοι».

«Στη θέση δηλαδή του οφειλόμενου σεβασμού στους νόμους, τους κανονισμούς, αλλά και στα ίδια τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους Έλληνες πολίτες, έχει μπει η αλαζονεία, η ανευθυνότητα και η παραβατική συμπεριφορά» σημειώνει.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ υπενθυμίζει ακόμα ότι «πριν λίγες ημέρες, ο κ. Καμμένος ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περιβόητη γραβάτα, μεταφέροντας, για άλλη μια φορά, την χυδαιότητα στο διαδίκτυο». «Δεν βρήκε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη και ενέπλεξε ακόμη και το ανήλικο παιδί του. Κάθε λογικός και σοβαρός άνθρωπος μπορεί να κρίνει το ήθος και τη στάση του κ. Καμμένου» σχολιάζει.

«Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε και σε πολλά άλλα. Δεν θα το κάνουμε σήμερα. Σε κάθε περίπτωση η στάση του είναι πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά σκανδαλώδης. Τίθεται ένα κρίσιμο ερώτημα: Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να εμπιστεύεται τον κ. Καμμένο ως ΥΕΘΑ της χώρας;» καταλήγει ο κ. Κικίλιας.

Με κακό συνήγορο του Πάνου Καμένου παρουσίασε στο μεταξύ τον Σταυρό Κοντινή ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι οι αναφορές του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο σε «παλιό πολίτικο σκηνικό» προφανώς αφορούν τον υπουργό Άμυνας.

πηγή: skai.gr