Βαθμολογία

«Έλαμψαν» οι ακαδημίες του Απόλλωνα Λάρισας! (PICS)

Μέσα σε ένα όμορφο και πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Λάρισας. Όλη η εκδήλωση είχε τελετουργικό χαρακτήρα, αφού απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλα τα μικρά παιδιά του συλλόγου από τους παίκτες της μεγάλης ομάδας, όπου τη νέα χρονιά η ομάδα θα αγωνίζεται στη Football League.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς καμάρωνε με περίσσεια χαρά. Οι προπονητές ήταν δίπλα στα μικρά παιδιά και τους έδιναν τις τελευταίες εντολές. Η κερκίδα ήταν γεμάτη από γονείς που ήρθαν να επιβραβεύσουν τη συνολική φετινή προσπάθεια των παιδιών τους. Οι φωτογραφίες «έδιναν και έπαιρναν». Η ακαδημία του Απόλλωνα Λάρισας έχει χτιστεί σε μια πολύ γερή βάση, με τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί να βάζει ο καθένας το δικό του «λιθαράκι», για το «αύριο» που ανήκει σε όλα αυτά τα παιδιά που είναι το μέλλον της χώρας και αυτό πρέπει να έχει υγεία, ήθος και σεβασμό μέσα από το «ευ αγωνίζεσθαι».

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ακαδημία του συλλόγου του Απόλλωνα Λάρισας αριθμεί 175 παιδιά. Στην ακαδημία λειτουργούν τμήματα babini, projunior, junior,  προπαιδικο και παιδικό.

Τεχνικός Διευθυντής του Απόλλωνα είναι ο Κορομπίλιας Νίκος. Το πόστο του προπονητή της ομάδας «υπηρετούν» οι Μαϊμουλιώτης Χρήστος, Ξύτσας Κώστας, Κορομηλάς Κώστας, Ντελόπουλος Θανάσης και Μπαρλαγιάννης Γιάννης.

Στην γραμματειακή υποστήριξη βρίσκεται η Κουπαράνη Μαίρη, ενώ υπεύθυνοι διοικητικοί είναι οι Τερζούδης Χρήστος και Μαργαριτόπουλος Θάνος.

Ο Τερζούδης Χρήστος ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν, ανέλυσε τα πλάνα της Ακαδημίας για την επόμενη χρονιά και ασφαλώς ανανέωσαν το ραντεβού για  τον Σεππτέμβριο.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο ουρανός έλαμψε αν και ήταν ημέρα ακόμα, με όμορφα χρώματα από τα βεγγαλικά που έπεσαν. Όλα τα παιδιά έκαναν μια μεγάλη αλυσίδα και έναν τεράστιο πιασμένα χέρι χέρι και χώρευαν ρυθμικά φωνάζοντας το όνομα του Απόλλωνα. Πολλά μπράβο σε όλους από το Athleticlarissa.gr που βρέθηκε εκεί. Ευχόμαστε σε όλους να έχουν δυναμη και υγεία για να συνεχίσουν το δύσκολο έργο για τη νέα χρονία.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για εσάς το Athleticlarissa.gr: