Βαθμολογία

Απέρριψε την πρόταση της Αλ Αΐν για Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

Απέρριψε την πρόταση της Αλ Αΐν για τον Μάρκους Μπεργκ, όπως ανέφερε πριν από λίγο το sport-fm.gr.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ο μάνατζερ του διεθνούς Σουηδού φορ, Στάινερ Ντίετζ, εμφανίστηκε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού οι οποίοι τον αναζητούσαν.

Κι ενώ μέχρι και χθες το βράδυ (και έπειτα από τη δημοσιοποίηση του βίντεο στο οποίο φαινόταν ο ίδιος μαζί με το ζεύγος Μπεργκ κάπου στα Εμιράτα) ο Ντίετζ ισχυριζόταν στον Νίκο Λυμπερόπουλο ότι «δεν υπάρχει τίποτα για τον Μάρκους παρά μόνο κρούσεις από ομάδα της Κίνας και τους Άραβες»), σήμερα το μεσημέρι μετέφερε στους «πράσινους» προσφορά της Αλ Αΐν για την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού!

Στην επικοινωνία που είχε με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ο ατζέντης του Μπεργκ ανέφερε ότι η Αλ Αΐν θέλει τον ποδοσφαιριστή και προσφέρει ένα ποσόν στους «πράσινους» για να τον αποδεσμεύσουν. Με τη διαφορά, όμως, ότι αυτό το ποσόν ήταν (αρκετά) κάτω από τη ρήτρα που αναλογεί στον Παναθηναϊκό! Η απάντηση που έλαβε ο Ντίετζ από τους «πράσινους» ήταν απόλυτα αρνητική. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε στον μάνατζερ του Μπεργκ ότι η συγκεκριμένη προσφορά της Αλ Αΐν κρίνεται «απαράδεκτη» και ως εκ τούτου απορρίπτεται χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Όπως είναι γνωστό, στον Παναθηναϊκό αντιστοιχούν 5,5 εκατ. ευρώ από τη ρήτρα αποδέσμευσης του Μπεργκ. Ωστόσο, η προσφορά που μετέφερε ο μάνατζερ του Σουηδού στους «πράσινους» δεν προσέγγιζε καν το εν λόγω ποσό. Οπότε δεν έγινε καν συζήτηση. Προφανώς η Αλ Αΐν θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι φαίνεται να έχει στο πλευρό της (κυριολεκτικά και μεταφορικά) τον Μπεργκ και έτσι να τον αρπάξει από τον Παναθηναϊκό με το μικρότερο δυνατό αντίτιμο, δίχως να καλύψει τη ρήτρα.

Ωστόσο, το μήνυμα που έστειλε και δημοσίως η «πράσινη» ΠΑΕ μέσω της ανακοίνωσής της στον Μπεργκ είναι σαφές: «Αν θέλεις να φύγεις για να αποκομίσεις σημαντικό οικονομικό όφελος, θα πρέπει να ικανοποιηθούν απόλυτα οι λογικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού». Μήνυμα που μετέφερε ήδη στους Άραβες ο Ντίετζ, ο οποίος όλα δείχνουν ότι παραμένει στα Εμιράτα μαζί με τον Μπεργκ. Κάτι που πιθανότατα θα επιφέρει το επόμενο βήμα της Αλ Αΐν ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες.