Βαθμολογία

Καμπλιώνης στον Ιάλυσο, δυο αποχωρήσεις για τους Ροδίτες

Την απόκτηση του έμπειρου μέσου Αντώνη Καμπλιώνη που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας κατά το πρώτο μισό της περσινής σεζόν ανακοίνωσε η ομάδα του Ιάλυσου.

Ο 26χρονος μέσος αγωνιζόταν στην Πύδνα Κίτρους, το δεύτερο μισό της περασμένης χρονιάς, όμως συνέβαλε και εκείνος τα μέγιστα στην άνοδο του Απόλλωνα, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ιάλυσου:

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Καμπλιώνη. Ο Αντώνης είναι γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου 1991, έχει ύψος 1,75 και αγωνίζεται ως αριστερός και δεξιός μέσος. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Γερμανία και τις ακαδημίες της Ρέγκενσμπουργκ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Φραΐερ και μετά γύρισε στη Ελλάδα και τα Χανιά. Έχει παραστάσεις από Β και Γ εθνική ενώ αγωνιστεί επίσης σε Α.Ε.Λ, Τρίκαλα, Απόλλων Λάρισας και Πύδνα Κίτρους. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!».

Ο παίκτης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις όπου ανέφερε:

«Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε. Μου αρέσει το πλάνο της ομάδας, ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήξερα τον προπονητή τον κύριο Αλεξιάδη. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα και γενικά για την ομάδα. Αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ιαλυσό».

Παράλληλα οι Ροδίτες ανακοίνωσαν και την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τους Μιχάλη Φυλακούρη και Παναγιώτη Αχείμαστο οι οποίοι

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μιχάλη Φυλακούρη και Παναγιώτη Αχείμαστο. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα τους».