Βαθμολογία

Τοπαλίδης: «Εχουμε πολλές ελπίδες να πάμε στην Ρωσία»

Την αισιοδοξία του ότι η Εθνική Ομάδα μπορεί να πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, εξέφρασε ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε: «Εχουμε πάρα πολλές ελπίδες να πάμε στην Ρωσία. Εχουμε φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στο Βέλγιο και στην Βοσνία και μάλιστα, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει έναν απ΄αυτούς τους αγώνες. Πιστεύω ότι το καθοριστικό ματς, θα είναι το εντός έδρα με το Βέλγιο».

Στη συνέχεια στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της Ελλάδας λέγοντας: «Ο Παπασταθόπουλος είναι παίκτης υψηλού επιπέδου, όπως και ο Μανωλάς. Απαρτίζουν ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο, κάτι που αποδεικνύεται και από τα λίγα τέρματα που έχει δεχθεί η Εθνική Ομάδα».

Όσον αφορά στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών σχολίασε: «Πιστεύω ότι όταν θα παίξουν οι πιό δυνατές ομάδες, θα δούμε καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι φαβορί είναι η Χιλή και η Πορτογαλία. Η Γερμανία πήγε με πολλούς νέους παίκτες. θα δούμε και σε τι κατάσταση είναι το Καμερούν, γιατί πάντα οι αφρικανικές ομάδες διαθέτουν καλό υλικό».

Για τη Γερμανία: «Η Γερμανία έχει μία πρώτης κλάσης πρώτη ομάδα, αλλά διαθέτει μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική δεύτερη ομάδα. Υπάρχει μεγάλο βάθος και πάρα πολύ υλικό. Είναι ιδιαίτερα τυχερός ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας».

Για την Αυστραλία και τον Αγγελο Ποστέκογλου: «Η Αυστραλία από το Μουντιάλ του 1974, δείχνει εξέλιξη και βελτίωση. Εχει μία σταθερά ανοδική πορεία και συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες. Οχι σ΄αυτές του πρώτου επιπέδου, αλλά στις μεγάλες. Είναι πάντα υπολογίσιμη, διαθέτει πολλά στοιχεία από το αγγλικό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να εξελιχθεί. Ο Ποστέκογλου προπονεί μία μεγάλη ομάδα και έχει δείξει ουσιαστικό έργο».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αναμφίβολα τον επηρρεάζει και θα τον επηρρεάσει. Ομως θεωρώ ότι μέσα στο γήπεδο θα δείξει και πάλι την ποιότητα του. Παρακολούθησα διά ζώσης, τον προημιτελικό  αγώνα για το Champions League με την Μπάγερν Μονάχου. Ο Ρονάλντο δεν έκανε απολύτως τίποτε και ξαφνικά σημείωσε τρία τέρματα. Εχει τα προσόντα να τιμωρήσει ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε ομάδα».