Βαθμολογία

Ανοίγουν τα γραφεία στον ΝΠΣ Βόλου

Βρήκε γραφεία και από την Τετάρτη (21/6) θα ξεκινήσει και η λειτουργία τους. Ο λόγος για τον ΝΠΣ Βόλου, ο οποίος θα στεγάζεται στην Παραλία της πόλης, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (19/6).

Οι Θεσσαλοί ενημέρωσαν ακόμη πως θα υπάρχει ετήσια συνδρομή στα 25 ευρώ και πως δεν θα βγάζουν εισιτήρια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Συνεπώς στο γήπεδο θα πηγαίνουν μόνο οι κάτοχοι της κάρτας μέλους. Εξαιρούνται γυναίκες και παιδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Τετάρτη 21 Ιουνίου θα ξεκινήσει η λειτουργία των γραφείων του Βόλος Ν.Π.Σ., τα οποία θα στεγάζονται στην Παραλία του Βόλου (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος).

Επιπλέον, η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. ενημερώνει ότι όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους στα γραφεία του συλλόγου από την Τετάρτη 21 Ιουνίου μετά τις 6.00 μ.μ. καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή των 25 ευρώ.

Σημειώνεται ότι στους εντός έδρας αγώνες του Βόλος Ν.Π.Σ. (φιλικά και επίσημα), δεν θα εκδίδονται εισιτήρια και θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου ΜΟΝΟ οι κάτοχοι της κάρτας μέλους.

Επισημαίνουμε ότι γυναίκες και παιδιά θα εισέρχονται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-27861».