Βαθμολογία

Ενισχύεται διοικητικά και οικονομικά ο ΑΟΧ

Πολλές ειδήσεις βγάζει η ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (19/6) η διοίκηση των Χανίων. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι είναι θέμα χρόνου να μπουν στον κρητικό σύλλογο τέσσερις επιφανείς Χανιώτες, που θα συνεισφέρουν διοικητικά και οικονομικά, ενώ σημειώνεται πως σύντομα θα υπάρξει η ανακοίνωση της πρόσληψης ικανού και επιτυχημένου προπονητή.

Επίσης, η προετοιμασία θα διεξαχθεί στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας τον Αύγουστο, αλλά είναι πιθανό να υπάρξει παράταση της διαμονής της αποστολής στο εν λόγω αθλητικό κέντρο εξαιτίας προβλημάτων από τον τουρισμό στα Χανιά.

Ακόμη, θα γίνει προσπάθεια, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, να αγωνιστεί ο ΑΟΧ τη νέα σεζόν στη φυσική του έδρα.

Αναλυτικά: «Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι ιθύνοντες της ΠΑΕ κόντρα σε αντίξοες συνθήκες προγραμματίζουν την επόμενη μέρα. Οι προτεραιότητες είναι οι εξής:

1. Όλοι οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έληξαν, θα κληθούν από την ΠΑΕ να τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν και ανάλογα να ανανεώσουν ή όχι.

2. Θα ετοιμαστεί φάκελος να κατατεθεί στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων.

3. Θα ανακοινωθεί σύντομα πρόσληψη ικανού προπονητή και των συνεργατών του, που θα οδηγήσουν την ομάδα στο προσεχές πρωτάθλημα. Ήδη οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και προτεραιότητα αποτελεί επιτυχημένος προπονητής με πρόσφατη πετυχημένη πορεία σε ΠΑΕ Β' Εθνικής.

4. Ετοιμάζεται διοικητικός ανασχηματισμός της διοίκησης και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν τέσσερις επιφανείς Χανιώτες οικονομικοί και διοικητικοί παράγοντες που θα δώσουν άλλη οντότητα στη διοίκηση της ΠΑΕ.

5. Λόγω του γνωστού προβλήματος τουρισμού στην πόλη των Χανίων ήδη η ΠΑΕ έκλεισε αθλητικό κέντρο στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας για τον μήνα Αύγουστο και για όσο διάστημα χρειαστεί η ομάδα θα παραμείνει εκεί και θα επανέλθει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

6. Σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων γίνεται προσπάθεια να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου Μοναχής Ελιάς.

7. Σε συνεργασία με τους υπευθύνους της ΓΓΑ μελετάται το πλάνο η ΠΑΕ τη νέα σεζόν να μπορεί να αγωνίζεται στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, φυσική έδρα της ομάδας.

8. Σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά θα τεθεί το πλάνο δημιουργίας ισχυρής ακαδημίας ποδοσφαίρου που θα είναι ο προθάλαμος της ΠΑΕ και της ομάδας Κ20 που θα μετέχει στο πρωτάθλημα Νέων Football League».