Βαθμολογία

Τα βρήκαν Μποτσιβάλης και Ζιώγας

Μπορεί να εξετάστηκαν αρκετές περιπτώσεις στον Ολυμπιακό Βόλου, όμως, ο επόμενος προπονητής του θα είναι ο Μιχάλης Ζιώγας, ο οποίος ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη όπως αναφέρει η ιστοσελίδα magnesiasports.gr.

Ο 55χρονος τεχνικός αναμένεται έτσι να επιστρέψει στον Βόλο μετά από 10 χρόνια. Τότε είχε κοουτσάρει τον Εθνικό Ολυμπιακό στη Γ' Εθνική έχοντας προηγουμένως κερδίσει την άνοδο από τη Δ' Εθνική.

Παράλληλα, προχωρά και ο σχεδιασμός με τον Μποτσιβάλη να συνεχίζει τις επαφές του με παίκτες του περσινού ρόστερ προκειμένου να τους κρατήσει. Τα αδέρφια Κόκκα, ο Σκανδάλης και ο Παπαϊωάννου θεωρείται βέβαιο πως θα παραμείνουν.

Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό πως η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου: «Καλούνται τα μέλη του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου, την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων Forum (Δεληγιώργη-Πολυμέρη) και ώρα 18.30 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 19.30 της ίδιας ημέρας, με θέματα:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα αυτής.

2. Διοικητικοί Απολογισμοί τμημάτων.

3. Οικονομικοί Απολογισμοί τμημάτων.

4. Ανάθεση ποδοσφαιρικού τμήματος σε Διοικούσα Επιτροπή για την περίοδο 2017-18.

5. Προγραμματισμός από τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, για την αθλητική περίοδο 2017-18.

Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης μπορούν να τακτοποιούνται ταμειακώς, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη του Συλλόγου μπορούν να το πράττουν έως και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης».