Βαθμολογία

Διαζύγιο Ρούσσου με Αιγάλεω

Παρελθόν από την ομάδα του Αιγάλεω αποτελεί από σήμερα (19/6) ο επιθετικός Αλέξανδρος Ρούσσος.

Ο 28χρονος φορ έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με τους Αθηναίους, με το Αιγάλεω να ευχαριστεί τον έμπειρο επιθετικό για την προσφορά του στο σύλλογο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Ρούσσο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Κατα τις τελευταίες δηλώσεις του ο Ρούσσος ανέφερε:

«Όλα τα ωραία διαρκούν λίγο και έχουν ένα τέλος. Επαγγελματικοί λόγοι με ανάγκασαν ύστερα από 1,5 χρόνο παρουσίας μου να αποχωρήσω από το Αιγάλεω αλλά φεύγω χαρούμενος και ευτυχισμένος γιατί όλοι μαζί πετύχαμε τον πολυπόθητο στόχο που ήταν η άνοδος της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Θέλω να πιστεύω ότι κατά το διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα και σε όσους αγώνες συμμετείχα έδωσα και τη ψυχή μου στον αγωνστικό χώρο με αποτέλεσμα σε 12 αγώνες να πετύχω 9 γκολ ενώ τη δεύτερη χρονιά αρκετοί «αστάθμητοι παράγοντες» τους οποίους δεν θέλω να αναφέρω με ανάγκασαν να μην μπορώ να προσφέρω αυτά που ήθελα και μπορούσα.

Στον ΑΟ Αιγάλεω έζησα και καλές αλλά και κακές στιγμές αλλά αναμφίβολα οι καλές ήταν οι πιο πολλές από τις κακές με αποκορύφωμα την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Τέλος φεύγοντας θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δυο ηγέτες της ομάδας, τους κυρίους Γιάννη και Άρη Παλτόγλου που από την πώτη στιγμή με αγκάλιασαν και με πίστεψαν και οι οποίοι εκτός από σπουδαίοι παράγοντες είναι και πολύ αξιόλογοι ανθρωποι και είναι αναγκαίοι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αντώνη Τιρτιράκη, τον κ. Φώτη Χρυσούλη καθώς και το Δ.Σ. Όπως και τους φιλάθλους της ομάδας.

Εύχομαι στο Αιγάλεω τα καλύτερα».