Βαθμολογία

Έμεινε και ο Πλουσής

Συνεχίζουν μαζί και τη νέα αγωνιστική σεζόν Ερμής Ζωνιανών και Βασίλης Πλουσής. Με ανακοίνωσή τους, οι «φτεροπόδαροι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο άσο, τον οποίο χαρακτηρίζουν πρόσωπο-κόσμημα για την ομάδα. Έτσι, μετά τον Βενιζέλο Ανυφαντάκη και ο άλλος αρχηγός παρέμεινε κάτοικος Ζωνιανών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Πλουσή. Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί πρόσωπο-κόσμημα για το σύλλογο αφού έχει αποδείξει τόσο εντός όσο εκτός αγωνιστικού χώρου την ποιότητα που έχει και σαν αθλητής και σαν άνθρωπος.

Ο Πλουσής θα παραμείνει για πέμπτη συνεχή χρονιά στο σύλλογο και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσει βαρόμετρο στην πορεία μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής αλλά και ακόμη ένα σημαντικό πρόσωπο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές αφού θα τους προσφέρει πολύτιμη βοήθεια με την εμπειρία του».