Βαθμολογία

Με επιτυχία η εκδήλωση Ρυθμικής και Μαζορετών στο Αλκαζάρ

Την κεντρική εκδήλωση των τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών, με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, πραγματοποίησε η Αθλητική Ένωση Λάρισας «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ.

Οι μικρές αθλήτριες του Συλλόγου παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τα προγράμματά τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς που κατέκλυσαν το γυμναστήριο, ενώ στο φινάλε της εκδήλωσης όλοι οι συμμετέχοντες, τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο και οι γονείς στις κερκίδες, χόρεψαν Zumba με μεγάλο ενθουσιασμό.

Η Αθλητική Ένωση Λάρισας «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» ευχαριστεί θερμά, για τη βοήθειά τους σε όλες τις εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, τους χορηγούς του Συλλόγου, το ζαχαροπλαστείο «ΣΟΚΟΛΑ» (Χατζημιχάλη & Ρίζου), το ανθοπωλείο «ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ»(Ιωαννίνων 92), το κατάστημα «ΜΠΑΛΟΝΙ-ΜΠΑΛΟΝΙ» (Ηρ. Πολυτεχνείου 154, πλησίον Βόλου), το βιβλιοχαρτοπωλείο «PAPERBOOK»  (Χατζημιχάλη 74), τα ταπητοκαθαριστήρια «CARPETCLEAN  ΤΣΑΚΝΑΚΗ» (10o χλμ. Λάρισας-Τυρνάβου),  το Φροντιστήριο «ΘΈΩΡΙΑ & ΠΡΑΞΗ» (Παπακυριαζή 47 και Μακρυχώρι Λάρισας) και τα καταστήματα ειδών ρυθμικής γυμναστικής, χορού και μπαλέτου «BALLERIE» (28ης Οκτωβρίου 20)  και «ΧΟΡΟΣ » (Ασκληπιού 32).