Βαθμολογία

Ο Ερντογάν προκαλεί: «Η Ελλάδα κρύβει τους τρομοκράτες» (vid)

Μέτωπο ανοίγει ξανά ο Σουλτάνος με ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Γερμανία και Ελλάδα λίγο πριν την επίσκεψη της Δευτέρας σε Αθήνα και Θράκη του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ.

«Ορισμένοι ακόμα κρύβουν τους τρομοκράτες που έφυγαν από εδώ. Όπως η Ελλάδα και η Γερμανία. Για παράδειγμα, αυτή την στιγμή, υπάρχουν πάνω από 10 στην Ελλάδα και ξέρετε τι μας λένε; Αυτό το θέμα είναι θέμα της Δικαιοσύνης, εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Τι ανοησίες είναι αυτές» αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξή του ο Ερντογάν όπως μετέδωσε χθες ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Προκαλεί επίσης μιλώντας για ναζιστικές μεθόδους ορισμένων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης γιατί απαγόρευσαν την προεκλογική εκστρατεία Τούρκων πολιτικών. «Ορισμένες χώρες της ΕΕ, στην ιστορία, στο παρελθόν, υπήρξαν ναζιστικές και φασιστικές εφαρμογές. Δυστυχώς, τα ίδια έχουν εφαρμοστεί και στους πολίτες μου».

«Αμερικανοί αξιωματικοί και στρατιώτες κινούνται μαζί με μία τρομοκρατική οργάνωση. Η Αμερική δυστυχώς τους έχει δώσει μεγάλες ποσότητες όπλων» λέει για τους Κούρδους, ενώ κατηγόρησε και την Ε.Ε. για τα χρήματα που τους είχε υποσχεθεί.

">http://


Πηγή:  newsbeast.gr