Βαθμολογία

Ο Μασούντ και τα δώρα...

Και του χρόνου στην Πλατεία; Αυτό βγαίνει από τη Νέα Σμύρνη για τον Σοτζέι Μασούντ... Μπορεί η τελική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές να αναμένεται να γίνει προσεχώς, όμως, αυτά που είπαν στην πρόσφατη συνομιλία τους έχουν κάνει τους ανθρώπους του Πανιωνίου να πιστεύουν πως θα συνεχίσουν μαζί.

Η πρόταση των «κυανέρυθρων» στον Ιρανό ήταν εξαιρετική για τα δεδομένα τους, εκείνος γνωρίζει πως σε περίπτωση που η εθνική του ομάδα πάει στο Μουντιάλ στον Πανιώνιο θα παίζει δεδομένα και κάπως έτσι φαίνεται ότι το γλυκό δένει.

Ο Μασούντ, μάλιστα, έχει ήδη προτείνει αρκετούς συμπατριώτες του στους διοικούντες και τον τελευταίο καιρό τα... dvd έχουν πάρει φωτιά με τον Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του να τσεκάρουν διάφορες περιπτώσεις.

Όσο για τους Εχσάν Χατζισάφι και Χαμέντ Λακ, οι οποίοι γράφτηκε στο Ιράν πως ενδιαφέρον, είναι πιθανό να συμπεριλαμβάνονται στις εισηγήσεις του Μασούντ. Ο πρώτος είναι αναμφίβολα καλή περίπτωση και δεν αποκλείεται να απασχολήσει, σε αντίθεση με τον δεύτερο γιατί δεν γίνεται να πιάσει θέση μη κοινοτικού ο οποιοσδήποτε τερματοφύλακας αποκτηθεί.

Στον Πανιώνιο έχουν αρχίσει να κοιτάνε το ποιους ξένους θα πάρουν γιατί σταδιακά οι θέσεις γεμίζουν, ειδικά αν μείνει ο Μασούντ. Όλα αυτά κι ενώ θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι κινήσεις για στόπερ, εξτρέμ και φορ.

a-sports.gr