Βαθμολογία

Στον Πανιώνιο ο Παπαγεωργίου

Παίκτης του Πανιώνιου είναι από σήμερα (16/6) ο Λαρισαίος Θανάσης Παπαγεωργίου. Ο 30χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο και εν συνεχεία ανακοινώθηκε από τους "κυανέρυθρους" τους οποίους αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία του στα μετόπισθεν.

Θυμίζουμε ότι ο Παπαγεωργίου αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΛ για δυο σεζόν, 2011-2012 και 2012-2013 όταν οι "βυσσινί" αγωνίζονταν στην Football League, ενώ κατα το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Εθνικό, Ρόδο, Παναργειακό, Πιερικό, Πανθρακικό και Ξάνθη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδας:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Παπαγεωργίου. Ο έμπειρος παίκτης υπέγραψε την Παρασκευή το συμβόλαιό του και εντάχθηκε στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο παίκτης μετά τις υπογραφές έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέροντας ότι είναι χαρούμενος με τη μεταγραφή αυτή και θα προσπαθήσει να δικαιώσει τους ανθρώπους του Πανιώνιου.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Λαρισαίου αμυντικού:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από την μεταγραφή μου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω και παράλληλα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα περίοδο».