Βαθμολογία

Το πρόγραμμα προετοιμασίας και τα φιλικά της Ξάνθης

Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας ανακοίνωσε η Ξάνθη, ενώ παράλληλα η ακριτική ΠΑΕ ανακοίνωσε και τα φιλικά τα οποία θα είναι τέσσερα τον αριθμό.

Η επίσημη πρώτη των Θρακιωτών θα είναι στις 3 Ιουλίου και οι προπονήσεις θα γίνονται στην Ξάνθη μέχρι τις 16 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία η Ξάνθη θα μεταβεί στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και θα παραμείνει εκεί μέχρι την τελευταία ημέρα του Ιούλη.

Κατα την παραμονή της εκεί θα δώσει τέσσερα φιλικά τα οποία θα είναι κόντρα στην Λαμία, την Κέρκυρα, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Πλατανιά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ακριτικής ομάδας:

Για τις 3 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της Xanthi FC στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα είναι η 29η διαδοχική στην Super League για την ομάδα. Στις 19:00 την πρώτη Δευτέρα του Ιούλη η ξανθιώτικη ΠΑΕ θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδό της και μέχρι τις 16 Ιουλίου θα δουλεύει καθημερινά στα γήπεδα του αθλητικού της κέντρου στα Πηγάδια για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, το δεύτερο στάδιο θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία από τις 16 έως τις 31 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο Riu Pravets, η Xanthi FC θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους την Λαμία (20/7), την Κέρκυρα (23/7), τον Απόλλων (26/7) και τον Πλατανιά (29/7).

Στη συνέχεια και διανύοντας την τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος η Xanthi FC θα προγραμματίσει άλλα τέσσερα φιλικά παιχνίδια τα οποία θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν.