Βαθμολογία

Αυτές τις μεταγραφές εξετάζει η ΠΑΕ ΑΕΛ...!

Όπως έγινε γνωστό μέσω του ΑΕΛ RADIO αλλά και την εκπομπή του Λάζαρου Παπαδούλη, σε «υψηλό ράφι» βρίσκεται η αναζήτηση ποδοσφαιριστών από πλευράς της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, η ΑΕΛ όσον αφορά τις θέσεις των σέντερ μπακ εξετάζει τρεις περιπτώσεις. Ενός έγχρωμου διεθνή σε ομάδα της Ευρώπης, ενός Ισπανού, αλλά και ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα της Ρωσίας.

Όσον αφορά τη θέση του σέντερ φορ, υπάρχουν τέσσερις-πέντε επιλογές εκ των οποίων οι δύο είναι Λατίνοι, ο ένας από την Ιβηρική χερσόνησο, ενώ οι άλλοι δύο είναι από χώρες της Βόρειας Ευρώπης.

Αναφορικά με την περίπτωση του Ίβαν Τσόβιτς, ο Λάζαρος Παπαδούλης ανέφερε χαρακτηριστικά πως βρίσκεται μέσα στις προτάσεις της ΠΑΕ, ωστόσο αποτελεί την 8η επιλογή.

Πρόκειται για έναν αξιόλογο τερματοφύλακα σύμφωνα με την άποψη του Αντρέ Πάους, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε από τον ίδιο, έχει πρόβλημα στις «εξόδους» του.

Ο δημοσιογράφος του ραδιοφώνου της ομάδας, επεσήμανε πως όλοι οι στόχοι των «βυσσινί» είναι δύσκολες περιπτώσεις, εξού και το γεγονός πως αν εν τέλει ολοκληρωθεί η μεταγραφή με κάποιον από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, αυτό αναμένεται να συμβεί προς το τέλος του μήνα και όχι στο προσεχές διάστημα (αυτή ή την επόμενη εβδομάδα).