Βαθμολογία

Συνεχίζει να προκαλεί ο Χανταμπάκης για Ντάνο (VIDEO)!

Ο Xανταμπάκης ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μιλώντας για το Survivor 2017 προκάλεσε και πάλι αρνητικά σχόλια!

Αρχικά αναφέρθηκε στην κόντρα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και για τις κατηγορίες πως της έκανε bullying, ανέφερε πως «έχω ζητήσει συγγνώμη σε όλα τα παιδιά. Στην Ειρήνη Παπαδοπούλου θα ζητάω συγγνώμη μέχρι να μου πει ότι είναι καλά με μένα. Όχι για τις κάμερες, ζήτησα συγγνώμη από πολύ πριν». Ενώ προσέθεσε πως «μιλήσαμε στο τηλέφωνο, προσπάθησα να της δείξω ότι δεν έχω καμία πρόθεση να μην είμαστε καλά. Κάθε παρεξήγηση που γινόταν, την είχαμε συζητήσει πιο πριν, όλοι μαζί. Δυστυχώς ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει ότι κάτι έχει προηγηθεί».

Στην ερώτηση για το ποιος θα ήθελε σε ανθρώπινο επίπεδο να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο απάντησε με ευθύτητα πως «ο μόνος που μου είχε μεταφέρει ότι είχε θέμα οικονομικό ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ήταν το μόνο πράγμα που είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ένας τόσο δυνατός άνθρωπος που μου είχε μεταφέρει αυτό. Άρα, ανθρώπινα, θα ήθελα να τα πάρει κάποιος που να τα έχει ανάγκη».

Στη συνέχεια πάντως προξένησε εντύπωση ο τρόπος που αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη του παρ’ όλες τις κόντρες που είχαν μέσα στο παιχνίδι: «Είναι τόσο σημαντικός ο διπλανός σου όταν σου δίνει ένα ψάρι. Εγώ με τον Αγγελόπουλο κοιμόμουν κεφάλι με κεφάλι. Όταν βρεχόντουσαν τα πόδια του, ανέβαινε και ήμασταν σαν να φιλιόμαστε και όταν έβρεχε από την άλλη πλευρά ανέβαινα εγώ προς αυτόν».

https://www.youtube.com/watch?v=3nsc6c2o3FI

πηγή: neolaia.gr