Βαθμολογία

ΠΑΕ Χανιά: «Επιβιώσαμε ενάντια σε όλα»

Ο ΑΟΧ βρέθηκε αντιμέτωπος με πολλά προβλήματα εν μέσω της σεζόν, ωστόσο στο τέλος κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στη Β’ Εθνική. Γι’ αυτό και η κρητική ΠΑΕ θέλησε να ευχαριστήσει, μέσω ανακοίνωσης, όσους βοήθησαν την ομάδα να πετύχει το στόχο της σωτηρίας, παρά τον… Γολγοθά που πέρασε.

Παράλληλα, ενημέρωσε πως κινεί τις διαδικασίες για τη διοικητική αναδιάρθρωση με τη στελέχωση επιφανών Χανιωτών, που θα την ενισχύσουν. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όσους βοήθησαν πραγματικά και ειλικρινά να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Έναν στόχο που πραγματικά μπορεί να χαρακτηριστεί άθλος, γιατί όλη η χρονιά ήταν ένας πραγματικός Γολγοθάς προβλημάτων (δύσκολη οικονομική χρονιά χωρίς έσοδα, χορηγίες, τηλεοπτικό συμβόλαιο, οφειλές της ΠΑΕ σε προηγούμενες περιόδους, τεράστιο γηπεδικό πρόβλημα σχεδόν όλο το χρόνο με αποκορύφωμα τη διεξαγωγή ορισμένων αγώνων εκτός Χανίων, πενιχρός μέσος όρος εισιτηρίων, τεράστιο οργανωτικό πρόβλημα ελλείψει χρημάτων, σκληρή και αρνητική κριτική με μεγάλη εσωστρέφεια όλων των ΜΜΕ του νησιού, αρνητικό κλίμα και κριτική ενάντια στην ΠΑΕ από τους οργανωμένους, έκκληση της ΠΑΕ τον μήνα Ιανουάριο όποιος επιθυμεί να αναλάβει την ΠΑΕ και ουδείς εμφανίστηκε, αλλά μόνο στα λόγια).

Ενάντια σε όλα αυτά η ΠΑΕ επιβίωσε, τουλάχιστον αγωνιστικά και πήγε στον στόχο της. Προς τούτο ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες, στο υπαλληλικό προσωπικό, στους υγιείς φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια και στους χορηγούς. Και ακόμη, ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε αυτούς που πολέμησαν την προσπάθεια, αλλά δυστυχώς δεν τους βγήκε. Η επόμενη μέρα βρίσκει τη διοίκηση της ΠΑΕ να κινεί τις διαδικασίες για τη διοικητική αναδιάρθρωσή της με στελέχωση τεσσάρων, πέντε επιφανών Χανιωτών που θα πλαισιώσουν το σημερινό ΔΣ, ώστε η νέα σεζόν να βρει το σωματείο καλύτερο σε διοικητικό, οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο».