Βαθμολογία

Μπούρμπος: «Να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα»

Άμεση ήταν η απάντηση του Βασίλη Μπούρμπου στη γραπτή δήλωση του Κλάους Ντίτερ Μίλερ, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης (15/6) έδωσε τελεσίγραφο 48 ωρών προκειμένου να πάρει τις μετοχές της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο Γερμανός είπε μεταξύ άλλων πως θα δημοσιοποιήσει όλα τα αποδεικτικά σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα και ο Μπούρμπος υποστήριξε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό προκειμένου να μάθουν όλοι τι έχει γίνει. Ακόμη ξεκαθάρισε πως είναι πρόθυμος να δώσει τις μετοχές αρκεί να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννησης κ. Βασίλης Μπούρμπος με επιστολή του απάντησε στην πρόσφατη επιστολή (που εστάλη σε ΜΜΕ την Πέμπτη 15/6) του ενδιαφερόμενου για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ κ. Κλάους Ντίτερ Μίλερ, τονίζοντας τα εξής:

"Σήμερα, στις 15-5-2017, πληροφορήθηκα αρχικά από το φιλικό μου περιβάλλον (και στη συνέχεια το διαπίστωσα ο ίδιος διαβάζοντας κατά τις μεσημβρινές ώρες στο διαδίκτυο ιστοσελίδες αθλητικού περιεχομένου) ότι ο Γερμανός υπήκοος κύριος Κλάους Ντίτερ Μίλερ, εκπρόσωπος της εταιρείας << Soccer Competision-Ug- Sport management>> με έδρα το Ανόβερο Γερμανίας, δημοσιοποίησε στον ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο επιστολή με την οποία με καλεί με περίσσιο θράσος να του μεταβιβάσω εντός 48 ωρών τις μετοχές της ομάδας της Αναγέννησης Καρδίτσας ειδάλλως στην περίπτωση που δεν προβώ στην ανωτέρω ενέργεια "απειλεί" να δημοσιοποιήσει όλα τα αποδεικτικά της ανωτέρω υποχρέωσής μου.

Απαντώντας, λοιπόν, και εγώ στον κο Κλάους Ντίτερ Μίλερ δημόσια του λέω ότι θα χαρώ πολύ να μεταβιβάσω τις μετοχές μου της ΠΑΕ Αναγέννησης σε πολύ λιγότερο απο το χρονοδιάγραμμα των 48 ωρών που θέτει εφόσον τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και οι όροι που έχουμε υπογράψει τον Σεπτέμβριο...

Θα χαρώ επίσης να δημοσιοποιηθούν όλα τα συμφωνητικά ώστε προκειμένου και ο πιο κακόπιστος να διαπιστώσει τις ανακολουθίες των υποσχέσεων και των πράξεων του.

Να υπενθυμίσω στον κο Μίλερ ότι αρμόδια είναι τα ελληνικά δικαστήρια για την επίλυση των διαφορών ενώ ο στόχος να δημιουργηθεί κλίμα διχόνοιας στις τάξεις των φιλάθλων και της ομάδας για να "κατασκευάσει" θετικό κλίμα για το πρόσωπό του είναι τουλάχιστον άκομψος.

Για κάθε πράξη η οποία πλέον δεν αποδεικνύεται από έγγραφα και η οποία απευθύνεται στο πρόσωπό μου και με ζημιώνει πολλαπλώς θα με αναγκάσει να προβώ σε όλες τις νομικές διαδικασίες που προβλέπονται για να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Κλείνοντας, επαναλμβάνω, πως διαβεβαιώ τον κο Μίλερ πως εφόσον τηρήσει τα συμφωνηθέντα έστω και τώρα (πράγμα για το οποίο πλέον διατηρώ μετά απ’ ολα αυτά σοβαρές επιφυλάξεις) θα του παραδώσω τις μετοχές και μέσα σε 24 ώρες"».