Βαθμολογία

Ολυμπιακός: «Έβριζε, απειλούσε, μούτζωνε ο Γιαννακόπουλος»

Από ανακοίνωση σε ανακοίνωση πηγαίνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός λίγες μέρες μετά τους τελικούς της Α1 μπάσκετ και την Πέμπτη (15/6) ήταν η σειρά των Πειραιωτών να απαντήσουν.

Με προσωπική του δήλωση την Τρίτη (13/6) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστήριξε πως όταν ξέσπασε και άρχισε να βρίζει απευθυνόταν σε σεκιούριτι της ΚΑΕ Ολυμπιακός και όχι στους διαιτητές, ενώ προηγουμένως είχε χρησιμοποιήσει τη φράση «πλέον και οι τυφλοί είδαν».

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την ακόλουθη τοποθέτηση δημοσιοποιώντας και κάποιες φωτογραφίες: «Όπως είναι προφανές από τις φωτογραφίες, το Φύλλο Αγώνα και από τα βίντεο που όλοι μπορούν να δουν, ο κύριος Γιαννακόπουλος ΕΒΡΙΖΕ, ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ και ΜΟΥΤΖΩΝΕ τους διαιτητές και όχι τους σεκιούριτι που βρίσκονταν στο ΣΕΦ. Εκτός και εάν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έχασε ξαφνικά τον προσανατολισμό του, άλλον ήθελε να μουντζώσει και άλλον μούντζωνε, έβριζε και απειλούσε τους διαιτητές, τους οποίους είχε μπερδέψει με σεκιούριτι και τελικά, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, βρέθηκε στην γραμματεία. Πράγματι, "Και οι τυφλοί είδαν"».