Βαθμολογία

Κούρος:«Γι’ αυτό και χάρισα όλα μου τα λεφτά»

Ο Αλέξανδρος Κούρος μίλησε για την πρόσφατη αποχώρησή του από τον Ηρακλή, καθώς και για την απόφασή του να χαρίσει τα οφειλόμενα στην ομάδα, τονίζοντας παράλληλα ότι ο «Γηραιός» θα είναι για πάντα στην καρδιά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena fm:

«Μπορεί να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες μπορεί και όχι σε αυτό που έκανα. Δεν έχουμε να μιλήσουμε με κανέναν. Υπάρχει μια αδιαφορία από τον κύριο Παπαθανασάκη.

Είχα ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Δεν έχω πάρει ούτε το 10% από τα χρήματά μου. Ούτε προσφυγή έκανα ούτε θέλω να επιβαρύνω τον Ηρακλή. Γι’ αυτό και τα χάρισα όλα μου τα λεφτά.

 Πήγα από τα γραφεία και τέλειωσα τη συνεργασία. Είναι άσχημο αυτό που έγινε. Έζησα πολύ έντονα πράγματα με τον Ηρακλή αλλά πρέπει να συνεχίσω. Δεν υπήρχε καμία σταθέροτητα στο οικονομικό.

Ένας Θεός ξέρει πως παίζαμε. Το να παίζεις για τον Ηρακλή είναι από μόνο του ένα κίνητρο. Ήμασταν συσπειρωμένοι και δε βγήκε προς τα έξω τίποτα.

Ήταν λίγος ο χρόνος, αλλά πολύ έντονες οι στιγμές. Ήταν παρά τα προβλήματα η πιο ωραία χρονιά που έχω ζήσει.

Από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη κάναμε υπομονή, αλλά κάποια στιγμή αυτή τελειώνει.

Δεν είδα σαν σκαλοπάτι τον Ηρακλή. Ήθελα να κάτσω πολλά χρόνια στον Ηρακλή, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση. Δεν γίνεται αυτό που θέλεις αλλά αυτό που πρέπει.

Για μένα ο Ηρακλής θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου.»