Βαθμολογία

Πλάνο έξι μεταγραφών στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Χριστοβασίλη, ο οποίος έβγαλε ειδήσεις για πολλά θέματα. Από το γηπεδικό και την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ μέχρι τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Το... ζουμί στην τελευταία περίπτωση ήταν οι έξι προσθήκες. Τόσες είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα ότι θα γίνουν και το a-sports.gr σας αναλύει πώς έχουν τα δεδομένα και πού θα αποκτηθούν παίκτες.

Αρχικά είναι γνωστό πως θα γίνει κίνηση για τερματοφύλακα απλά όλα είναι σε άμεση συνάρτηση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Θα αποκτηθούν ακόμη αριστερό μπακ, εξάρι, εξτρέμ, επιθετικός και... βλέπουμε. Η έκτη μεταγραφή, δηλαδή, θα αργήσει λίγο και προκειμένου να διαπιστωθεί πού θα υπάρχει στη συνέχεια μεγαλύτερη ανάγκη.

Σε περίπτωση που πουληθεί ο Πασχαλάκης δεν θα ανεβεί ο αριθμός των μεταγραφών, απλώς οι Ηπειρώτες θα κινηθούν για πρωτοκλασάτο τερματοφύλακα. Ωστόσο, εάν πουληθεί ο Μαμπουλού, κάτι που θα ήθελαν πολύ στον ΠΑΣ, τότε θα γίνει κίνηση για να καλυφθεί το κενό του.

Από εκεί και πέρα, προτεραιότητα έχει δοθεί στο να κλείσουν πρώτα οι τρεις θέσεις στις οποίες οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Σας έχουμε αποκαλύψει ότι για το αριστερό άκρο της άμυνας αρέσει ο Τσιμίκας και παρά τις όποιες δυσκολίες το θέμα του δεν έχει καεί. Ο πρώτος στόχος για τη θέση του αμυντικού χαφ είναι ο Χαρίσης και για τα πλάγια θα περιμένουν οι «κυανόλευκοι» τον Ζάιρο. Μόνο αυτά έχουν προχωρήσει και μάλιστα με τον ΠΑΟΚ υπενθυμίζεται πως έχει ήδη γίνει και συζήτηση. Όλες οι περιπτώσεις που μόλις αναφέραμε, πάντως, έχουν αρκετές δυσκολίες.

a-sports.gr