Βαθμολογία

Πατεμτζής ο εκλεκτός στον Ερμή Ζωνιανών

Ο Μανόλης Πατεμτζής θα είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του Ερμή Ζωνιανών για την τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας.

Την είδηση επιβεβαίωσαν οι άνθρωποι των Κρητικών μέσω ανακοίνωσης τους, στην οποία καλωσόρισαν τον νέο τεχνικό, ο οποίος αναλαμβάνει αντί του Γιώργου Πετράκη που αποτέλεσε παρελθόν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Ερμή Ζωνιανών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Μανώλη Πατεμτζή. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1964. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ηρόδοτο την σεζόν 1986/87 και τον Ιούλιο 1987 μεταγράφηκε στον ΟΦΗ, όπου και έκλεισε την καριέρα του, κρεμώντας τα παπούτσια του σε ηλικία των 33 ετών, έχοντας 250 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 18 γκολ έως τον Ιούνιο του 1997. Ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΕ Χανία και στην συνέχεια εργάστηκε σε ΟΦΗ (βοηθός προπονητή), Άρη Σούδας, Ηρόδοτο, Παναθηναϊκό (βοηθός προπονητή), Εργοτέλη, ΠΑΝΟΜ, ΠΟΑ, Γιούχτα».

Ο νέος προπονητής του Ερμή Ζωνιανών αμέσως μετά την επικύρωση της συμφωνίας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Έρχομαι σε μια ομάδα η οποία έχει μια καλή παρουσία στην Γ’ Εθνική τα τελευταία χρονια. Η φιλοδοξία μου είναι μαζί με τη διοίκηση να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα και να διατηρήσουμε-βελτιώσουμε την εικόνα που είχε τα τελευταία χρόνια».