Βαθμολογία

Τσιμπανάκος: «Δεν συνεχίζω στον Ολυμπιακό Βόλου»

Εδώ και καιρό είχε φανεί πως Ευριπίδης Τσιμπανάκος και Παναγιώτης Μποτσιβάλης δεν μπορούν να έρθουν σε συνεννόηση και ότι οι σχέσεις τους έχουν φθαρεί και αυτό επιβεβαιώθηκε τελικά την Τρίτη (13/6) στη συνάντηση που έγινε παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Νίκου Τσεκούρα.

Μετά το τέλος της ο Τσιμπανάκος με δήλωσή του στα ΜΜΕ ενημέρωσε πως δεν ήρθε σε συμφωνία με τον Μποτσιβάλη και πως διαπιστώθηκε διαφορά φιλοσοφία. Γι' αυτό τον λόγο αποχωρεί από τους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά: «Μετά τη σημερινή συνάντηση που είχαμε με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη και τον Ερασιτέχνη στον Βόλο, δεν επετεύχθη συμφωνία για να συνεχίσουμε μαζί στην ομάδα, καθώς διαπιστώθηκε μεγάλη διαφορά φιλοσοφίας. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου που στήριξε την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή. Να ευχαριστήσω τον Ερασιτέχνη, τους κ.κ. Τσεκούρα, Μεταφτσή και όλο το Δ.Σ., που αποτέλεσαν θεματοφύλακες της διοικούσας επιτροπής και προσπάθησαν για το καλύτερο. Να ευχαριστήσω ακόμα τους συνεργάτες μου, τον Τζόναθαν Βαΐτση, τον Ανδρέα Μπονόβα, όπως και τους υπαλλήλους και τους αφανείς εργάτες της ομάδας.

Το περασμένο καλοκαίρι, με τις δικές μου ενέργειες και σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη κατάφερε να κατέβει ο Ολυμπιακός Βόλου στη Γ' Εθνική, ενώ κινδύνευε με αφανισμό. Πλέον η ομάδα είναι καθαρή από παλιά χρέη και εύχομαι να μεγαλουργήσει ξανά και σύντομα. Αυτά μπόρεσα να καταφέρω. Όλοι γνωρίζουν τα αισθήματά μου για τον Ολυμπιακό Βόλου και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τεράστια αγάπη μου γι' αυτή την ομάδα. Εις το επανιδείν».