Βαθμολογία

Στον Άρη Λεμεσού ο Μουλόπουλος

Αλλαγή σελίδας για τον Θανάση Μουλόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο 32χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, ωστόσο δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς την Τρίτη (13/6) ανακοινώθηκε από τον Άρη Λεμεσού.

Μαζί με τον Μουλόπουλο η κυπριακή ομάδα γνωστοποίησε και την απόκτηση του Ευγένιου Κυριάκου από την Καρμιώτισσα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας ανακοίνωσε σήμερα δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Θανάση Μουλόπουλο και Ευγένιο Κυριάκου.

Ο Θανάσης Μουλόπουλος κατάγεται από την Βέροια , είναι 32 ετών και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Αγωνιζόταν επί σειρά ετών στον Λεβαδιακό όπου διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας . Παλαιότερα αγωνίστηκε και σε Εθνικό Αστέρα και Α.Ε Λάρισας.

Ο Ευγένιος Κυριάκου είναι 25 ετών και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Πέρυσι αγωνιζόταν στην Καρμιώτισσα. Καλωσορίζουμε και τους δύο ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Άρη Λεμεσού και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας».