Βαθμολογία

Διπλή ανανέωση στον Ιαλυσό

Τη φανέλα του Ιαλυσού θα φορούν και την επόμενη σεζόν οι Παναγιώτης Σπάρταλης και Βαγγέλης Ρεκλείτης. Με ανακοίνωσή που εξέδωσαν την Τρίτη (13/6), οι «τοξοβόλοι» γνωστοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους δύο ποδοσφαιριστές. «Η Διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Παναγιώτη Σπάρταλη και Βαγγέλη Ρεκλείτη.

Οι δύο παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα μας για ακόμα ένα χρόνο και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Μάλιστα, μετά τη γνωστοποίηση του deal, ο Σπάρταλης έθεσε ως πρώτο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τον πρόεδρο που ήρθαμε σε συμφωνία για ακόμα μια χρονιά. Είναι προνόμιο να είμαι σε αυτή την οικογένεια. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να γιορτάσουμε τα 70α γενέθλια της ομάδας με αυτό το μεγάλο δώρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Ρεκλείτης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε και θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω περισσότερες επιτυχίες και στόχους με την ομάδα . Δεν έχει σημασία να πω περισσότερα, το μόνο που μετράει είναι η δουλειά και τα αποτελέσματα της ομάδας στο γήπεδο».