Βαθμολογία

Καλές δουλειές «Ζέμπε» (PICS)

Ο Νίκος Ζεϊμπέκης, εκτός από ένας πολύ καλός τερματοφύλακας που έχει αφήσει το στίγμα του σε όλες τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί με τελευταία την περσινή χρονιά στα Βούναινα, είναι και ένας πολύ καλός νέος επιχειρηματίας.

Όλα αυτά τα χρόνια δούλευε σκληρά ξεκινώντας τον αγώνα του με ένα μικρό τρίκυκλο μοιράζοντας τυρόπιτες στα μαγαζιά της πόλης της Λάρισας και πριν τρεις εβδομάδες η προσπάθειά του ολοκληρώθηκε με το άνοιγμα ενός πολύ ωραίου μαγαζιού στην οδό Αεροδρομίου και Σεφέρη 2.

Εκεί σε έναν πολύ ωραίο χώρο μπορείτε να προμηθευτείτε από νωρίς το πρωί ζεστές, νόστιμες και χειροποιήτες τυρόπιτες, σπανακόπιτες, ζαμπονοτυρόπιτες, μπουγάτσες κ.α. σφολιατοειδή, συν φυσικά να απολαύσετε τον καφέ σας.

Το athleticlarissa βρέθηκε στο χώρο αυτό και σας τον συστήνει ανεπιφύλακτα να το επισκεφθείτε. Προσωπικά είμαστε χαρούμενοι με την πρωτοβουλία του «Ζέμπε» και του ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλειές, υγεία και πάντα επιτυχίες.

Με χαρά μας διαβάσαμε επίσης ότι παραμένει στην ομάδα των Βουναίνων και θα είναι ο φύλακας-άγγελος της ομάδας κάτω από τα γκολποστ.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ