Βαθμολογία

Δώνης και Γιοβάνοβιτς για την Εθνική Κύπρου

Σε αναζήτηση προπονητή για τον πάγκο της Εθνικής Κύπρου βρίσκεται η ομοσπονδία της χώρας, καθώς απομακρύνθηκε από τη θέση του ο Χριστάκης Χριστοφόρου.

Πιθανοί αντικαταστάτες του είναι οι Γιοβάνοβιτς και Δώνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

«Σε σημερινή (σ.σ 12/3) συνάντηση που είχε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων κ. Χάρης Λοϊζίδης και οι συνεργάτες του με τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Χριστάκη Χριστοφόρου, αποφασίστηκε η κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας του κ. Χριστοφόρου με την ΚΟΠ, με άμεση ισχύ.

Η ΚΟΠ επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημοσίως τον κ. Χριστοφόρου για τον επαγγελματισμό και το ήθος που επέδειξε κατά τη διάρκεια της 18μήνης παρουσίας του στην Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.
 
Στη διάρκεια της συνάντησης, δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών, υπό διαφορετικές συνθήκες.

Στη διάρκεια της θητείας του ο κ. Χριστοφόρου έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν στην Εθνική Ανδρών, καθιερώνοντας τους ως τα μελλοντικά στελέχη της Εθνικής μας ομάδας.

Η ΚΟΠ εύχεται στον κ. Χριστοφόρου κάθε επιτυχία στα επόμενα του βήματα».

Όσον αφορά τους υποψηφίους για να τον αντικαταστήσουν, πρώτος στόχος είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ προσέγγιση αναμένεται να γίνει και στο Γιώργο Δώνη.