Βαθμολογία

Κέρδισε το χειροκρότημα

Μια ιστορική ομάδα του νομού Λάρισας είναι και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης. Ένας σύλλογος που πρωταγωνιστούσε τα προηγούμενα χρόνια στη Γ' Εθνική και έφτασε μια ανάσα από την Football League, τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να βάλει τις βάσεις δημιουργίας ενός ισχυρού συνόλου.

Μια ομάδα που θα στηρίζεται κατα βάση στο ντόπιο στοιχείο, εξάλλου στο παρελθόν έχουν αναδειχθεί μεγάλοι παίκτες όπως ο αείμνηστος Γιώργος Μητσιμπόνας. Μια κωμόπολη καθαρά ποδοσφαιρική που αγαπά την ομάδα και την στηρίζει έμπρακτα ακόμα και στο τοπικό. Άνθρωποι με αγάπη, ζήλο και μεράκι για το σύλλογο κατάφεραν, με πρωτεργάτη τον Κώστα Κατσάρα και με μικρό μέσο όρο ηλικίας να κάνουν ένα σύνολο ανταγωνιστικό που είχε πολύ καλή πορεία και στα play-off, παρότι ξεκίνησε χωρίς βαθμούς, έκανε το 3/3 εντός και πάλεψε όλα τα παιχνίδια.

Στα θετικά το γεγονός ότι διαθέτει πολύ καλούς χώρους για να προπονείται η ομάδα και σίγουρα η παρουσία της στο πρωτάθλημα της σεζόν 2016-2017 ήταν μια πολύ ευχάριστη νότα. Ο Οικονόμος είτε αγωνιζόταν με τον πρώτο, είτε με τον τελευταίο είχε ως στόχο τη νίκη, είχε πλάνο μέσα στο παιχνίδι του και σίγουρα μια ομάδα που έβγαζε υγεία στον αγωνιστικό χώρο και χαιρόσουν να την βλέπεις. Ομάδα που κέρδισε το χειροκρότημα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ