Βαθμολογία

Χατζηαποστόλου: «Στις 22 Ιουλίου οι εκλογές της ΕΠΟ»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου μίλησε για την επόμενη μέρα στην ΕΠΟ, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 22 Ιουλίου, ενώ δεν θα υπάρξει αντίπαλο δέος για τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena Fm 89,4:

«Είναι κι άλλες οι ενώσεις που θα είναι μαζί μας, όχι μόνο 36 αλλά 39. Θα έρθουν κι άλλες.

-Νομίζω ότι επιβάλλεται να ψηφίζει μόνο ένας, όσο πιο λίγοι τόσο καλύτερα. Το έχουν σκεφτεί εδώ και καιρό και μας το ζητάνε και η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ.

-Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά το Σάββατο 22 Ιουλίου. Θα πρέπει να υπάρχει και μια εβδομάδα να ενημερώσουν οι εγκάθετοι τον νέο πρόεδρο.

-Η τριμελής επιτροπή παρακολούθησης; Πρόκειται για χουντική ενέργεια που ενέχει πολλούς κινδύνους. Δεν θα είναι διαχρονική αυτή η επιτροπή παρακολούθησης, αλλά μας λένε ότι αν αρνηθούμε, θα μας πετάξουν έξω, μιλάνε για Grexit. Ας μας πετάξουν έξω  λοιπόν.

-Η άλλη επιτροπή που λέγεται ότι θα σχηματιστεί αυτή του Επαγγελματικού Αθλητισμού θα μπει για να πάρει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα από τη Σούπερ Λίγκα. Δεν μπορεί να γίνει αυτό, δηλαδή να υπάρχει ταυτόχρονα και ο συνεταιρισμός και αυτή η επιτροπή.

-Δε νομίζω ότι θα υπάρξει αντίπαλος του Γραμμένου στις εκλογές. Δε θα κατεβεί άλλος. Ούτε ο Τζώρτζογλου, που λέει αυτά που λέει γιατί είναι ο χαρακτήρας του έτσι, δεν είναι παρεξηγήσιμος. Με ποιους θα κατέβει; Μόνο με τις ενώσεις της Κρήτης;