Βαθμολογία

Παντιώρας: «Περιμένουμε τη διοίκηση...»

Απογοητευτικά έκλεισε η σεζόν για τον Πανελευσινιακό, ο οποίος όχι απλά υποβιβάστηκε, αλλά έχασε και κάθε ελπίδα εξωαγωνιστικά για να μείνει στην κατηγορία γνωρίζοντας τον διασυρμό την Κυριακή (11/6) με 0-6 από τον Αγροτικό Αστέρα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Χρήστος Πανιτώρας στάθηκε στις ευκαιρίες που πήραν σε αυτό το ματς αρκετά νεαρά παιδιά και αναφέρθηκε και στις υποχρεώσεις που έχει η διοίκηση προς παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Είναι μία ομάδα που παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο. Εμείς σήμερα βάλαμε πολλούς μικρούς, θα είδατε και τον τερματοφύλακα που έπαιξε σήμερα και ήταν 17 ετών. Είχε εξαιρετική απόδοση σε όλο τον αγώνα.

Καλές διακοπές, υγεία σε όλα τα παιδιά, που τελείωσαν ένα πρωτάθλημα που έχει φθίνει, ήταν πολύ χειρότερο από πέρυσι. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο. Περιμένουμε και εμείς να έρθει η διοίκηση, γιατί έχει κάποιες υποχρεώσεις και προς τους ποδοσφαιριστές και προς το προπονητικό τιμ. Η διοίκηση ό, τι αποφασίσει. Θα δούμε».

Ο Νίκος Δημόπουλος από την πλευρά των παικτών είπε: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά, δεν καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Βάλαμε πολλά πιτσιρίκια να παίξουν, ήταν μία δύσκολη χρονιά, υγεία να έχει όλος ο κόσμος, καλό καλοκαίρι, καλή συνέχεια και στον Αγροτικό Αστέρα, που είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ευχόμαστε να ανέβουμε σε επαγγελματικό επίπεδο, όπως είμαστε τα τελευταία δύο χρόνια».