Βαθμολογία

Καραμπετάκης: «Όαση ο Αγροτικός Αστέρας»

Εντυπωσιακά έκλεισε τη χρονιά ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος την Κυριακή (11/6) σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι κέρδισε με 6-0 τον Πανελευσινιακό εκτός έδρας έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Φιλίπε, που έκανε χατ τρικ.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Καραμπετάκης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα των παικτών του και γενικότερα για την ομάδα που δουλεύει χαρακτηρίζοντάς τη όαση σε ένα δύσμοιρο πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε και οι δύο ομάδες την ευκαιρία να βάλουμε νέους παίκτες. Ήταν ένα καλό, ανοικτό παιχνίδι και έπαιξαν και οι δύο ομάδες ποδόσφαιρο. Εμείς σκοράραμε και αυτό έκανε πιο εύκολα τα πράγματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, στον αντίπαλο να ευχηθώ γρήγορη επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες και καλό καλοκαίρι σε όλους.

Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω δουλέψει σε αυτή την ομάδα, πραγματικά είναι μία ομάδα όαση στο δύσμοιρο πρωτάθλημα της Football League, η οποία σου δίνει όλα τα εφόδια για να δουλέψεις, και στους προπονητές και στους παίκτες. Έχουμε έναν επενδυτή, τον κύριο Θεοδωρίδη, ο οποίος έχει ξοδέψει πολύ χρόνο και χρήμα για αυτή την ομάδα.

Νομίζω ότι έχει ξεκινήσει μία τεράστια προσπάθεια, ώστε ο Αστέρας να αναδειχθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ευτύχημα είναι ότι η φετινή είναι μία χρονιά πετυχημένη, που η ομάδα έχει φθάσει στην 6η θέση, είναι η πρώτη φορά στα 85 χρόνια ιστορίας που το έχει καταφέρει αυτό.

Βέβαια, και οι προσδοκίες ήταν πολύ μεγαλύτερες από την αρχή, γιατί ξεκίνησε πάρα πολύ καλά, ήταν στις πρώτες θέσεις συνέχεια, αλλά κάποια αποτελέσματα δεν μας βοήθησαν στο να βρεθούμε στην πρώτη 5άδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τη συνεργασία, τους συνεργάτες μου».

Για το αν πιστεύει ότι το δείγμα της φετινής χρονιάς δείχνει τις δυνατότητες του Αγροτικού Αστέρα και ότι μία ομάδα που δουλεύει με έναν επενδυτή χρονιά με τη χρονιά και που είναι σταθερός, μπορεί να έχει μεγαλύτερες βλέψεις τη νέα σεζόν για το πρωτάθλημα, σχολίασε: «Ο Αγροτικός δίνει όλα τα εφόδια και σε προπονητές και σε παίκτες να δουλέψουν. Είναι από τις 5-6 ομάδες που είναι από τις καλύτερες και σε οργάνωση και στο οικονομικό κομμάτι. Αυτό είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα. Με τη φετινή χρονιά, έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή βάση, ώστε του χρόνου πάνω σε αρκετά από αυτά τα παιδιά να χτιστεί η καινούργια προσπάθεια».