Βαθμολογία

Σπανός: «Να χτιστεί όπως πρέπει...»

Mε ήττα ολοκλήρωσε ο Παναιγιάλειος τη φετινή του παρουσία στη Β' Εθνική, με τον Δημήτρη Σπανό, πάντως, να έχει ήδη στρέψει το βλέμμα του στην επόμενη σεζόν.

Μετά το ματς με τον ΑΟΤ, λοιπόν, ο τεχνικός των Αιγιωτών τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει σωστό χτίσιμο, ώστε οι «μελανόλευκοι» να κάνουν ένα βήμα παραπάνω.

«Να συγχαρώ τα Τρίκαλα για τη θέση που πήραν, για το ποδόσφαιρο που παίξανε στο 2ο γύρο και να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και στον κ. Αμανατίδη το όνειρό του να γίνει πραγματικότητα, όπως και στον κ. Χρήστο που θεωρώ ότι είναι φίλος μου και νομίζω ότι είναι καλός άνθρωπος, αυτό που έχει στο μυαλό του να ευοδωθεί με επιτυχία.

Είχαμε μια ομάδα απέναντί μας πολύ καλύτερη από εμάς, προσπαθήσαμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο να βγούμε μια κόντρα επίθεση να μπορέσουμε να πετύχουμε ένα τέρμα, ενώ δεν δημιουργήσαμε παρά πολλές προϋποθέσεις, δεχθήκαμε ένα γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Θα μπορούσαμε στην αρχή να δεχθούμε κάποιο γκολ που έκαναν ευκαιρίες τα Τρίκαλα. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να συνεχίσουμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά να οργανωνόμαστε για του χρόνου. Να χτιστεί όπως πρέπει και να κάνει ένα βήμα παραπάνω να μην μπαίνει σε διαδικασίες ούτε να σκέφτεται τα κάτω στρώματα αλλά να κοιτάει πιο ψηλά. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και καλή τύχη στα Τρίκαλα», δήλωσε ο Σπανός.