Βαθμολογία

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις Μαραντά - Αχαρναϊκού

εν τα κατάφερε απέναντι στον Κισσαμικό ο Αχαρναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0, στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, ο Γιώργος Μαραντάς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τους οποίους συνεχάρη για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Παράλληλα, τόνισε πως οι συζητήσεις του με τη διοίκηση αναφορικά με την παραμονή του στην ομάδα, εξελίσσονται θετικά. «Σήμερα η ομάδα μου παρουσιάστηκε πολύ καλή στο παιχνίδι, σε σχέση με το προηγούμενο απέναντι στον Αιγινιακό που δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Είχαμε διάθεση και όρεξη να παίξουμε ποδόσφαιρο. Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, μοιρασμένο. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε το γκολ, αλλά το δεχθήκαμε σε μία αδράνεια της άμυνας στο τέλος. Βέβαια, μικρή σημασία έχει το αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι η ομάδα μας πέτυχε τον στόχο της και θα είναι και την επόμενη σεζόν στην κατηγορία. Αυτό είναι το σημαντικό για τον Αχαρναϊκό και βήμα­ βήμα να χτίσει το μέλλον του. Η χρονιά τελείωσε όμορφα. Να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα. Τα περισσότερα, όμως, τα αξίζουν οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν τα πάντα, είναι νεαροί σε ηλικία, έχουν αξία και καλό είναι να μεγαλώσουν ποδοσφαιρικά, είτε μέσα από την ομάδα, είτε από αλλού. Να ευχαριστήσω τον κόσμο και τα ΜΜΕ που είναι οι άμεσοι συνεργάτες μας, σε εισαγωγικά».

Όσον αφορά τις συζητήσεις του με την ομάδα ανέφερε: «Έχω κάνει συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας. Είναι θετικά τα πράγματα, αλλά είναι νωρίς ακόμη. Πάντως, υπάρχει θετική άποψη και από τις δύο πλευρές».