Βαθμολογία

Πασάς: «Μου προκαλεί εντύπωση η αδιαφορία του...»

Την επιθυμία του να μείνει στον Ηρακλή εξέφρασε ο Γιάννης Πασάς, που δεν πτοείται από τα ατελείωτα διοικητικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους «κυανόλευκους».

Πάντως, μιλώντας στην Arena Press, ο 26χρονος επιθετικός δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον πρόεδρο του «Γηραιού» Σπύρο Παπαθανασάκη, κατηγορώντας τον για αδιαφορία.

«Οι κινήσεις που γίνονται μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή δείχνουν τη δυναμική που έχει η ομάδα. Αυτή φαίνεται κυρίως στις δύσκολες καταστάσεις με τον κόσμο να βάζει τα στήθη του μπροστά. Είμαι μεν μακριά από τη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες εβδομάδες αλλά παρακολουθώ μέσα από τα ΜΜΕ τις κινήσεις που γίνονται και όλες τις εξελίξεις. Είναι κάτι που συζητάμε με τους συμπαίκτες μου περιμένοντας τις τελικές αποφάσεις.

Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ περήφανος που αποτελώ μέλος αυτής της οικογένειας. Δεν σκέφτομαι να φύγω αφού θα περιμένω τις δικαστικές μάχες που συνεχίζει να δίνει η ομάδα μας», είπε αρχικά ο φορ του Ηρακλή.

Και πρόσθεσε: «Μου προκαλεί εντύπωση πάντως η αδιαφορία που έχει δείξει μέχρι τώρα ο πρόεδρος του Ηρακλή. Εμείς από τη μεριά πάντως ως ποδοσφαιριστές εκτιμούμε ιδιαίτερα την αγάπη και την αγωνιστικότητα του κόσμου που έχει βγει και φέτος στους δρόμους για να βοηθήσει την ομάδα ποδοσφαίρου».